Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trump kao Papa
Je li Vučić pozvan na svoju stolicu?
Trump pršti od energije što bi žiri zvezda granda reko.
Mussolini.
E sad se u..o pa mjenja misljenje o koroni normalno preveslai ga.Plitak za politiku .
Kod Trumpa brzo nestade Covid19 za par dana. Jos pozitivan,a pozvao 2000 gostiju 😀😀
Ovako je i Musolini sa balkona davao govore.
Hoće li govoriti kako se razboli i ozdravi sve za jedan vikend ??
Jarane sto se izlaze moze ga snajper roknuti na pravome je dometu,da sam ja on nebi rizikovao.
Ti možeš još govoriti samo voštanim figurama, misliš da te više iko u Americi ozbiljno svata. Jel Dodik agituje za tebe ti si jadan.
Jednostavno, demokratima i njihovim besmislenim medijima Trump je kriv sto postoji, dakle, to dovoljno govori koliko im smeta jer ne mogu ostvarivati svoje ciljeve. A klixe, vama velike pohvale, vi cete poput CNN-a pisati strahovito idiotske clanke kako vec radite iz dana u dan. Sutra ocekujemo ostre kritike prema Trumpu jer je otisao u WC.
@sanjo87 Oprosti ali ti najblaze receno, totalno neupucena, neobrazovana i lijena osoba jer prema ovome sto si opisao, jasno se vidi da o Trumpu znas jedino iz medija. Jesi li ikad ispratio zvanicne stranice americke vlade da neke informacije saznas? Jesi li ikad pogledao govore predsjednika koji traju i po tri sata pa da mozes razumjeti sta govori, a ne na osnovu isjecka od 5 sekundi na CNN-u i njihovog spinovanog teksta stvarati misljenje o covjeku?
Ovi događaji oko izbora američkog predsjednika izlaze iz okvira razumljivih običnom čovjeku. Mnogo šta tu ne štima, teoretičari zavjera mogu uživo pratiti jednu takvu dramu.
I Bidenova, Kamala odbija primiti vaxxinu. dzemokrate ne znaju jel su posle il su dosle ----- http://theontariotimes.com/im-not-taking-it-harris-says-she-wont-take-vaccine
Balkon je na 6 metarea visine, 3 puta veca distanca od preporuke who. ne postoji nikakva opasnost
Heroj umire jednom, pizda svaki dan. Trump opet pobjedjuje
The Great White Hope
Pričajte vi šta hoćete ali ovaj Trump je pravi lider.
@nisamtostomislis33 pravi lider za idiote, rasiste, neo-fašiste i kriminalce.
Pravi lider za balkance, pum mrznje i strogo nacisticki orijentisan. Bio bi pun pogodak na balkanu da vas sve ujedini.