Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haha haha 5 0 mislio je na 5 na prema 0 hahaha
Da je debil to smo znali. Ali da je baš toliki debil... i to smo znali...
@Android Knego ti si veci debil od njega druze moj. Mislim da ces se veoma lose osjecati kad ti neko objasni da je Trump mislio na projekte, projekat odlaska na mjesec je dio projekta Mars. Projekti se zovu Mjesec i Mars. Kako se sad osjecas ti i ostali majmuncici koji su ti dali pluseve?
50 godina nisu bili u stanju ponovo otići na Mjesec...
Star covek a izmislja !!!
i mjesečari su iznenađeni
taman kad pomislim da nema niko glupljih izjava od Skake i Baketa kad ono Tramp ih posalje na hladjenje😜😜😜😜
A mjesec je napravljen od sira
Ovo je jos jedan dokaz kako se sire Fake News. Neko kasnije objasni pravo znacenje, ali vecina ih je to vec progutala i vec po kafanama se sprda sa Trumpom. Ne volim Trumpa ali vijesti se trebaju dati onakve kakve jesu a ne vaditi samo ono stto zelis tj. kreiranje laznih vjesti radi vece posjete. Jadnooo!
Kako ste to okrenuli ne mogu vjerovati. Odlazak na Mars ukljucuje mjesec kao baza koja mogu stvari da se posalju na Mars, to je zbog lansiranje sa mjeseca je jeftinije.
da nemaš ti na to tapiju!
Uputila ga kraljica u tajne ravne zemlje
Stvarno mi nije jasno da tako velika i jaka nacija kao SAD dozvoli da je vodi ovakav debil !!
Zvjezada je dio mjeseca, rekli bi neki... ali ne crvena
Internet glupaci i jos gori novinari. Žuti je mislio na projekte. Odlazak na mjesec je sastavni dio projekta odlaska na Mars. Odlaskom na mjesec ce testirati opremu i metode glavnog cilja, to je odlazak na Mars. Treba malo razumjeti engleski i komunikaciju na twiteru
@1Mecava Hvala sto si objasnio luzerima.
Komad Budale 🤮
ti si istovremeno pao sa mjeseca i sa marsa pa mislis da je to jedno
nije toliko glup, vjerovatno je mislio na misije, misija na mars u koju je ukljucena i misija na mjesec. valjda