Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skupljo dokaze da ucjenjuje svujet pa poznato je kad je izabran za presjednika daje odmah od UAR uzeo sedam mil.dolara kaza jer brani,isto ko ulicni ucjenjivaci.
auuu- strasne informacije
Izraela.
" strogo povjerljive američke operacije koje zahtijevaju specijalna odobrenja osim strogo povjerljive dozvole"
I sta je tu sad stetno po USA? Opet ga pokusavaju medijski unistiti prije nego krene kampanja za nove izbore. U svakom slucaju sam za njega, bar nije pokrenuo nove ratove za razliku od bidena koji je cak svog sina uhljebio u ukrajinsku gas kompaniju burismu da ima 50 000 $ svaki mjesec za nista
rusofilu podojki mi klobasu
Postavlja se pitanje - sto ce mu to u njegovoj kuci? Pretpostavljam da je tu informaciju htio nekom prodati. Shvatite da je Trump prije svega businessman, i da ce sve uraditi za lovu.
Brat htio kupiti Grenland hahahaha
Ne da je htio, vec je to otislo vec 100%. Plus ko zna sta je jos donio tu sto su strane obavjestajne sluzbe vec odnijele. Nadam se da ce US uspjeti i suditi mu za spijunazu i zauvijek ga zatvoriti. To bi tek bio presedan, da niko nije iznad zakona. Ni trenutni ni bivsi predsjednik.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hapsi to sta cekate
Našli su dokument da je Ukrajina neovlašteno zadržaa pravo na nuklearne elektrane koje je izgradila druga zemlja I da će nastojati da ih zadži pod svojom kontrolom, što se upravo sada I dešava!
Vrlo zanimljiva teza, SSSR se mirno raspao, nitko iz RF nije tražio - koliko barem ja znam - udio vlasništva u elektranama ili barem neku količinu struje, kao što je to sa NE Krško. Možeš li nam, molim te, malo elaborirati i dati činjenice koje su podloga za ovu tezu?