Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U travniku i u leskovcu dobijes diplomu...ne moras ni otic donese ti neko...jedino trebas platit...a oni budale,muce se tolle godine haja...
U Njemačkoj ništa bolje stanje,za MRT čekaš i do 6 mjeseci,ako ćeš privatno platiti dobijaš odmah termin,medicina 2 klase!!
Normalno da su nezadovoljni, 10 godina se obrazuješ kroz studij i specijalizaciju, i na kraju mjeseca više keša prebroji neko sa jedva završenom školom al ima dobru priču za Instagrama i Tiktoka, snima vazdan klipove, putuje, jede, pije, se*e i sve objavljuje za preglede. A ti doktore piši recepte i produžuj terapiju.