Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koga mi to majketi ponizavamo, lafo sad vi miran, nebeski narod, niste nikad nikome nesta ruzno ucinili. de ne seri, dosta mi je te vase price, tako ste uvijek bili, pa su se desili veliki zlocini nad nesrpskim narodom, dovoljno je reci Srebrenica, odmah svi znaju sta je taj \"mirni narod\" uradio tamo...
@@BiH 26.11.2009. u 15:14 - kakvo ba preglsavanje, šta ste vi uvidjeli... da vaš \"pametni\" premijer dodik želi dobro Bosni, on bi već to učinio, nego on želi da ostvari ranije planove Karadžića i kompanije... nešta se ti ovdje fališ da vi želite ravnopravnu BiH, pa da želite, davno bi odobrili reformu policije, himnu, novi ustav...
Znas zasto? Zato sto su bosnjaci u Federaciji pokazali da ne zele Svicarsku jer tamo gdje mogu preglasaju i ponizavaju druge. Srbi su to vidjeli i naravno da ne zele da se i njima isto dogodi. BiH ako zeli opstati moze opstati samo kao visoko decentralizirana zemlja pri cemu je ta decentralizacija napravljena na NACIONALNOM principu jer smo zbog toga ratovali. Nije niti u Belgiji ili Svicarskoj drugacije.
bravo majstore , da je vise koji misle kao ti BiH bi vec bila u EU
@PC J*** ga ceto, nisu svi iskompleksirani ljudi kao ti i ostali, sto se hvalite srpstvom. Vama je mozak pomucen, ostavite Mladica, Karadzica, Milosevica..., po strani, gledajte svijetlu Bosnu i Hercegovinu, gledajmo u buducnost, sve mozemo zajedno uraditi, nista razdvojeno, zato bi bilo najbolje da zaboravimo proslost, j***** bilo je kako je bilo, al mi (Bosnjaci, Srbi i Hrvati) mozemo tu j***** proslost ostaviti iza sebe, neka umre, i poceti fino rjesavati stvari, i zivjeti u slozi zavijek.... Kako Svicarci zive, tri naroda koja se mrze, ipak zive slozno, u jednoj drzavi i pod jednom zastavom, zasto i mi ne bi uradili isto? Zasto?
@andjelka vidite koliko ste vi zeleni mizerni pa se iza srpskih nikova krijete i pisete komentare tipa : ja sam bosanski Srbin ili ja sam Bosanac pravoslavac. To je toliko providno i mizerno da nemam rijeci. Pravi Srbin je Srbin nema tu nikakvog pridjeva bosanski.
Recentni bošnjački halal lobist , Stjepan Mesić, sastao se na međudržavnom teferiču prilikom oproštajne posjete Berlinu s njemačkim predsjednikom Horstom Koehlerom. Od tamo je hrvatskoj javnosti ponovno dokazao da do kraja mandata namjerava umjesto hrvatskih pitanja za koja je plaćen hrvatskim novcem, odrađivati bošnjačka. Darko Petričić je bio u pravu. Na čelu hrvatske sjedi obična fukara. Islamski plaćenik.
cetalj - SRBE NA VRBE
duki duso, jel ti uso...
Oh, opet cenzura fasistickih novina!!! Znaci, uboli smo. Pa, mislim da je glupo da to cenzurisete, to svako zna...Jel vam krivo? Naravno da jeste!!!
@eroherc Jarane ti ne možeš ni zamisliti gdje mi možemo, a gdje god vi odete svi vas smatraju zločincima, upravo zbog onih koje vi dičite kao heroje!
Možete li vi kolege iz multietničkog Sarajeva igdje preko granice?? Hoće li vas itko? Osim u Afganistanu.....??? A??
@Srbo Koliko god bilo to smješno da je Bosna nezavisna, ipak svi znaju da je Bosna nezavisna i suverena država tri naroda, i ti tu ne možeš ništa učiniti. Ako se tebi ne sviđa ova država BOSNA I HERCEGOVINA, pravac srbija, a to da vam je najveći eho, okači mačku o rep!
ovaj izdajica ode, jos treba razguliti onaj proljev od komsica i svijet ce biti buno lijepsi !!!
@Rasoi svi ostalli srbski fasisti,nacisti i krvolocne ubice! http://www.youtube.com/watch?v=edS1UGUeeKE&feature=related Pocelo je u Vukovaru zavrsilo se u Srebrenici!DON\'T FORGET!!!BiHEVER!