Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos punih 10 godina ti nama zivio, da ti svake godine po jedan organ otkaze
Ono laganica !!! Ćifut je to !!!
mora se prvo dobro POMUCITI POJEST JORGAN I JASTUK PA TEK ONDA KREPAT dabogda ti muke sto duze trajale
2006 je on krepo, samo ga drze na aparatima zato sto je bio glavni igrac Izraela
Pravo si miroljubiv.. Primjer omladine
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Drze ga na cekanju, nema mjesta u paklu za ovoliko govno...
pa hoce li jednom napokon...
Sharon (85), koji je postao premijer u 2011., pati od višestrukog otkazivanja organa, među kojima i bubrega. On je u trajnom vegetativnom stanju od moždanog udara koji je pretrpio u 2006. Dal sam ja nepismen..........
S*** ga Adolf, pretrpao kapacitet na onom svijetu , poslao ih 6 miliona u vjecna lovista pa ovaj jadan nema gdje :D
Ma nije njemu ništa, samo ovi aparati dotrajali!
Donirat mu bubreg da što duže u komi ostane prasac čifutski.
Zar ima neka religija u kojoj je dozvoljeno zeliti nekom smrt?
Mislim da je mnogo manji grijeh nekom željeti smrt nego istu želju sprovoditi u djelo, što je ovaj "vegetarijanac" vrlo vješto radio
U ime Allaha, Milostivog, Svemilosnog, O narode moj, Allah je Jevreje dobro opisao u svojoj knjizi pa je čitajte i shvatit ćete njihovu prirodu. Kaže Uzvišeni Allah u Kur`anu u prijevodu znacenja: "I govore: "Ući će u Džennet jedino onaj ko je jevrej ili kršćanin." To su želje njihove! Reci: "Donesite dokaz svoj, ako istinu govorite!" (El-Bekare, 111.) "Reci: "O jevreji, ako tvrdite da ste vi od ljudi jedini Allahovi miljenici, onda smrt poželite, ako istinu govorite." "Ti ćeš sigurno naći da su vjernicima najljući neprijatelji jevreji i mnogobošci;" (Sura EL-Maideh, 82.) "I neće biti zadovoljni tobom jevreji ni kršćani, dok ne budeš slijedio millet njihov. Reci: "Uistinu! Uputa Allahova - to je Uputa." A ako bi slijedio strasti njihove,nakon što ti je došlo nešto znanja, ne bi ti imao od Allaha nikakva zaštitnika, niti pomagača." (El-Bekareh, 120.)
jocker10, ja kad bih sada htio opet da se vratim da budem jevrej ne bih mogao, pitanje za tebe zasto?? Da vidim ima li ista u tom tvom malom mozgu.
vidim da ne znas pa cu se samo nasmijati hahahahahahahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Allahu dragi pojacaj mu vatru
kako ste vise dosadni...znaci samo na klixu o ovome dedi citam...i znam zasto non stop o njemu pisete i mislim da ste jadni.
ti nikako da skontaš da ti fali seksa
Želim mu dugo i bolno vegetiranje...
Mada bih volio da postoji Palestina, ali volim Sharona, jer predstavlja branitelja multikulturalnosti, voljeli to ili ne. Arapi nisu shvatali da Jevreji imaju pravo da zive pored njih u miru, i ovaj ciko je odbranio Jevreje, malo je pretjerao ali ipak, u principu svak ima pravo da zivi u miru. Pametni tako zele, a naravno trenutno pametni uvijek imaju bolje oruzje. Priroda.
mnogo su mu smetali nevine zene i djeca jer su rusili sklad "multikulturalnosti" . Nista, uletim ja u tvoju kucu, pobijem ti pola roblja i reknem ovo je sad moje a pobio sam ih iz samoodbrane -.- Nije mu bog djabe dao da se volko muci
Ne bih bio on na Sudnjem danu.
htio sam i ja ostaviti komentar ali svi ovi ispod mene su vec dosta toga rekli... :D
Od Allahove kazne nece nijedan zlikovac pobjeci. SMRT IZRAELU I GENOCIDNOJ TVOREVINI