Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobitnica Nobelove nagrade za mir Aung San Suu Kyi još uvijek nije osudila nasilje nad Rohinjama Kaako da osudi one koji su je doveli na vlast i na cijem celu je ona ?!
Pa bezveze vam to..odavno vec ta nagrada je politickog koristoljubivog karaktera Dobio ju je covjek koji je pokrenuo najvise ratova Pa sad ovaj smrad I onda vam to kao nesto znaci.. A bore li se te Rohinje...pa i mi smo u Bosni imali istu sudbinu pa smo polomili dusmane...a poslije 4 godine su klecali pred zaadnim liderima placuci molili da se Dudakovic i armada zaustavi
Kurva raspala
Zasto bi zena osudila nesto sto odobrava? Nije moguce da ne zna sta se desava, dakle ili je boli kuki ili precutno odobrava.
Evo prilike, monoteisti protiv politeista ... pa ko pobijedi =)
Rohinje su muslimani kao i svi drugi.. Teže dominaciji svoje boleščine. Čist primer indokineskog isil-a..
Nobel za rat... zalosno...
Pa nije ona bezveze dobila Nobelovu nagradu za "mir".
Šta će ba Indonezija, nek oni ispričaju svijetu šta rade u zapadnoj papui. Pa nek onda štite muslimane od zloglasnih budista.
izgleda da je kriterij za dobitnika Nobelove nagrade za mir: ko više ljudi potamani, pobjednik
Ove budiste treba naseliti u Sarajevo oni jedu pacove🐀🍴
Samo udri po muslimanima
u sumarku skrivenom djikana je nebeskih dom oni cak i leeete pogleeedajte
Kurava
vjerovatno odgovara židovima... za naredbe jel
Nije ona dzabe bila u kucnom zatvoru.