Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...francuska je najbolji primjer kako veličine propadaju. od nekadašnje globalne velesile da nacije očajnih domaćina. od napoleona do gnjecavog olanda. od silnih umjetnika, filozofa, šansonjera i glumaca to usvinjenog & kretenoidnog depardjea. žalosno.
@commiemarshhal Depardieu je u intervjuu za italijansku La Republicu Kusturicu nazvao "prevarantom i lažovom". "Kusturica je običan pervarant, šibicar, on je fikcija, lažov... On hoće biti 'Ciganin', a on to nije.. Isto tako, on hoće biti Srbin, ali nije ni to. On je jedna mora od lika, sve je kod njega lažno."
Dakle, ne diraj ovog par ekselans gospodina. 😁
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
To što MAri LepEn pobjeđuje u prvom krugu najbolji je pokazatelj smjera kretanja ako ne rezlutata. Dakle još desetak godina će prodošle izbjeglice raznositi po EU njene građane a i izglede Socijalista koji su inače trenutno ektremna desnica. NAkon toga Mari postaje predsjendik, odmah se po uzoru na Srbiju rehabilituje MAršal Peten a u Norveškoj Dražin kolega Kvisling ! Demokratija do jaja ! A radnici ? PA rekli smo da ne posotoji ni centar je nema više ljevice ni radnika ko BiH !
Stano malo 2027 godine nema radnika a šta je sa privredom EU ? NEMA NI PRIVREDE ! E stani malo naduvani kako može biti da nema privrede ??? PA akd nema EU što će joj privreda. Obićno u evropsi kad nestane privrede dođe svjetskir rat !
Degolističke, Fransoa Fijon, Emanuel Makron, Sarkozija i Zipea, ----------------------------------------------- Kakav nepismeni magarac? Krmak jedan iz FENA, sto ne pises imena kako se pisu na francuskom? Osim toga, koga boli quuurac za procijene iz Srbije? Sto se tice anketa, pogotovo kad se radi o ekstremistickim kandidatima, ankete tu po pravilu nisu tacne, jer ljudi tokom glasanja na anketama lazu da nece glasati za ekstremiste, a na tajnom glasanju upravo to rade.
@Roin izgleda tebe najvijse boli,Francuska se budi,Njemacka,Austrija,Holandija ,jednom rijecju Europa a kako ce novinar napisat imena to je njhovo ali sto ti ne napisa volu jedan ili kravo ,nego krmak,krmak je sveta zivotinja i svi civilizovani su odrasli i zive od svinjskog odnosno krmeceg mesa.
@papankamala Droljo, vidim da bi ti voljela da dobijes malo unutrasnje zagrijavanje od mene. Moze ako si dobra koka, u suprotnom, bizi ca. Inace nista je ne bi volio, zaboli me quuurac, medjutim kazem kako je. A sto se tice novinara, ima da pise kako se pise ili neka ide u Sumadiju gdje i pripada i odakle prepisuje nazovi clanke. Zaboli ovdje vecinu quuurac za procijene iz Sumadije.
Dosta su i oni jada zadali narodima senegala, maroka, alzira , burkine faso i ostale afrike crnce nazvali crncima i razdjelili od bjelaca ......tamne su proslosti francuske velike britan njemacke italije .....eto im njihovo zlato.....nije lahko imati drzavu poput bosne ..
kuku nam se lele pobijedi li le penova.
Marin le Pen.
@TrebinjeNikadJace Samo navijajte, pa ćete se crveniti kao nakon Austrije, gluperde đikanske. 😁
@FreeTrokutistan Propali ste na svim frontovima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Francuska tradicionalno ima debile za predsjednike.
do ispita je ostalo jos 5 sedmica
Sad ce ona koka La Pen da naruci neki incident kod Erdogana nebil glatko dobila izbore....
Gotovo, liberali su to jos sinoc odradili. Erdogan ce dobiti referendum, a ovi liberalni globalizatori i bankari ce do nogu potuci fasiste. U Francuskoj pobjedjuje Macron, a u Holandiji Wilders gubi. Erdogan ga sjebao u dogovoru sa globalistima.
Bas me zanima ko je laktaski favorit, do sada su svi njegovi favoriti sahranjeni.
Da..i?