Degolističke, Fransoa Fijon, Emanuel Makron, Sarkozija i Zipea, ----------------------------------------------- Kakav nepismeni magarac? Krmak jedan iz FENA, sto ne pises imena kako se pisu na francuskom? Osim toga, koga boli quuurac za procijene iz Srbije? Sto se tice anketa, pogotovo kad se radi o ekstremistickim kandidatima, ankete tu po pravilu nisu tacne, jer ljudi tokom glasanja na anketama lazu da nece glasati za ekstremiste, a na tajnom glasanju upravo to rade.
@Roin izgleda tebe najvijse boli,Francuska se budi,Njemacka,Austrija,Holandija ,jednom rijecju Europa a kako ce novinar napisat imena to je njhovo ali sto ti ne napisa volu jedan ili kravo ,nego krmak,krmak je sveta zivotinja i svi civilizovani su odrasli i zive od svinjskog odnosno krmeceg mesa.
@papankamala Droljo, vidim da bi ti voljela da dobijes malo unutrasnje zagrijavanje od mene. Moze ako si dobra koka, u suprotnom, bizi ca. Inace nista je ne bi volio, zaboli me quuurac, medjutim kazem kako je. A sto se tice novinara, ima da pise kako se pise ili neka ide u Sumadiju gdje i pripada i odakle prepisuje nazovi clanke. Zaboli ovdje vecinu quuurac za procijene iz Sumadije.
Prikaži sve komentare (65)