Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je prosla ostale granice?? Na isti nacin? Sta sve mediji rade samo da sruse Erdogana..ako Bog da da niko ne nasjedne na vase nebuloze.
OVIONOOOM ISLOO
nakon provjere putne karte i predaje prtljaga ide pasoska kontrola bez kojeg djevojcica ne bi mogla doci do sljedece kontrole a ne do aviona.
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
pa meni ova djevojčica i liči na ovog jednorog :D
tipicna pirgava britanka. najlosije CKE imaju u cijeloj evropi
Šta ima presla granicu....
nemoguće...
I tako je živjela sretno do kraja života. Ovo me podsjeća na neku dobru bajku,a obzirom da ima i životinja u priči onda je kombinacija bajke i basne.
Prešla sam više puta i kopnene i aerodromske granice u Turskoj te tako mogu sigurno tvrditi da je ovaj članak čista glupost. Ljudi su toliko profesionalni i tako te detaljno provjere da NEMA ama baš NIKAKVE šanse da je ona sa ovom slikovnicom prošla pasošku kontrolu.
jbo majku budes fin - a ono te zatapetiraju na svim zapadnim portalima ja bi sad uveo namjerno teske prekogranicne provjere i pretresanja samo radi ovakvih bljuvotina
E onda bi pisali o policijskoj brutalnosti na granici...
Koja nebuloza, hahahaha Prosla sa ovim pasosem, kontrolu u Welsu, i usla u Tursku bez vize, smijesno da ne moze smjesnije..
Ja znam da si ti kao dete morao da budeš na strani brata i oca. I to te pogrešno orijentisalo. Zalutao si u gustu šumu gde su te sačekali strani agenti koji vršuju po našoj zemlji. To su sve Englezi organizovali, dojavili Amerikancima, Amerikanci te sačekali u Parizu i uvukli u podzemlje. Jel tako bilo? Jestee. Sutradan je otišao u francusku ambasadu. U ambasadu je ušao sa tašnom, a izašao je bez tašne, što se iz priloženog da videti. SVE što je ulovio odneo je francuskoj tajnoj službi te je diplomatskim kanalima otišlo za Pariz. Iz Pariza za Washington, kod onog kauboja. A šta je sa nuklearnim centrom? Jel tamo netko sumnja? -Sumnjat će. Poslao sam im dopis da pojačaju samozaštitu nad objektima, ljudstvom i sredstvima za proizvodnju. Mene ako se sete na Dan Bezbednosti sete se – ako se ne sete nikom ništa...
A gdj Je JMBG
LOOOOOOOOOOOOL
A gdje je JMBG
A gdje je JMBG
Sve je laz, samo pusta laz... Jako losa izvedba replike pecata. Ovo ima veze sa predstojecom turistickom sezonom i turskim najmodernijim ekspresnim online vizama. Vratice se ovo zavidnicima neredom u vlastitoj kuci aBd.
Nista novo. Evo jedna scena sa moje ekskurzije: Na Slovensko-Hrvatskog granici moja dva prijatelja su imala namjeru da zamjenu pasose, ali to nisu uradili. I dok je jedan predao pasos, sluzbenik je smao otvorio slobodnu stranu i udario pecat, tako je i drugom bilo, a na sve to ovaj prvi je na sav glas rekao: "Budalo mogli smo da ih zamijenemo i predjemo kako hocemo, ovi nista ne gledaju :D Ali kada su to culi, pretreslo nam je citav bus :v
ovaj klix plačaju da pišu protiv turaka, da pišu o pravima pedera
jos jedan od dokaza da ih plačaju vidite sto su po minusima opalili
...jes' ti sav svoj?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)