Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tek sam sad uočio (policajčevu?) ruku pruženu kroz prozor auta, podiže joj glavu za kosu da se vidi lice. Druga mu je ruka na njenom stomaku. Na ovom članku se trenutno u dnu vidi i povezani članak gdje se na sličici vidi kako joj je zapravo glava bila oborena (slikano sa suprotne strane). Čudan potez ali takođe podržavam ovo slikanje i objelodanjivanje u javnosti, koliko je još takvih slučajeva, i kod nas bi se vjerovatno našao koji sličan.
ja uopste ne mogu da skontam ko meni dodje pratetka!
Dedina sestra
Smradovi
heroin los nikakav....
Boze dragi,gdje ovo sve vodi.....
De se makar malo unormali i pazi sta pises, imaj malo kulture i postivanja...
@Ary na pogresnom si portalu
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
policajac: bakice sta cemo sad... bakica: mozel se sta sredit kako... policajac: ajd et daj 40 maraka za pojas...
Jest al kurko tamo
Dajte dijete kokainistima, da ga poprave...
kakve dzankoze ne vjerujem...grehota vidjet dijete pa zar nisu mogli zikriju smirit vuvom bar malo :O
Полиција објавила фотоградију да укаже како је ово лоше, ужасно, страшно, сав свијет шокиран. Овог за воланом осудили на годину дана затвора. Па ако је дјечак доведен у опасност, да ли је година дана довољна казна? И још га дали бакиној сестри која kaže да не осуђује своју сестру.
@shitty Босанско ;)
jek bar sivi dom?
E sad su dobili lekciju.Nece im vise pasti na pamet da se drogiraju pred djecom.
Ovdje je krivo Americko drustovo koje propagira da za odgajanje djeteta nije potrebna porodica i otac nego da biti 'single mom' je ideal slobodne, slobodoumne, i emancipovane zene. Za koristenje droge je takodje krivo Americko drustvo koje je pokidalo ne samo porodicu, nego i sve ostale veze medju ljudima, tako da im posao/karijera bivaju jedina zivotna odrednica. Od toga brzo slijedi depresija i anxiety i ljudi se okrecu drogama. Sve u svemu, za ocekivati u kapitalistickom drustvu.
А код нас те осуђују ако одгајаш дијете сам и жале те. Ako си самохрана мајка или отац, није ти лако у друштву. Жене трпе насилне мужеве због дјеце и друштва, очеви остају са женама јер дјетету треба мајка, kakva год да је. Америчко друштво је зло, наше друштво је сјајно. Јер код њих је капитализам.
@Krive Drine. Nema savrsenoga drustva. Nase drustvo svakako ima problema, ali je zdravo u svome korijenu. U Americi porodica gotovo da ne postoji. Ekstremna interpretacija 'individualizma' to jeste, insistiranje na 'pojedincu' kao vrhovnoj i neprikosnovenoj vrijednosti je rezultirala u nevjerovatnoj uskogrudnosti i sebicnosti tog pojedinca koje dovode do nesposobnosti covjeka da podnese zrtvu za drugogai da stavi drugog covjeka u prvi plan. A, bez zrtvovanja nema prijateljstva i porodice.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)