Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hićin cilj se ostvario, samo na pametniji način, ne sa nasiljem nego mozgom. Cilj Njemačke da vlada je ostvaren i to svako normalan vidi. Čitava EU je pod kontrolom Njemačke. Ako se ikada Njemačka zakašlje, svi drugi će biti tuberani.
Bio bi najjači influeser.
Liči mi na onog Šojića iz serije Bela lađa. Matere mi isti on.
Fašizam je opet uzeo maha samo je još nevidljiv,ali zato uvijek popuši i uvijek će popušit.
Već je uradjeno ekonomski što je trebalo ,plus radna snaga ode tamo za male pare (a nama velike) ,upravljaju Evropom i sve preko švabe ide opet su iznad svih,samo smo mi ćoravi.
Pa njegov obozavatelj i naslijednici nacistickih glavesina i generala i kontrolise vecinu, kao i medije. Spomenes nacisticko gov*o Sorosa, neku od naseobina u Argentini ili SAD gdje se samo njemacki prica i samo ti acc ili komentar misteriozno nestanu. Cak i kad Soros kaze da mu je najprosvjetljeniji trenutak u zivotu bilo slanje zidovske djece u logore da prave sapun od njih.
na kliksu bi registrovao bar 50 korisnickih imena
...dobar zaključak...
Isti Dodik i Vučić ne prođe dan da ne uvrijede nekog pa makar i Srbi to bili 😂😂😂
sav top management u Disney su zidovi, ukljucujuci Bob Iger, koji je CEO - ne cudi me ovo
Hici bi ovi nasi u BIH i regiji bili ozbiljna konkurencija
Vjerovatno bi mu nick bio Bulevar tamo neceg.
Culi smo to prije deset minuta role roki rolerkoster salim se ne dam te nikom
Hico bio totalno lud - zabranio kamatarenje i stovio novi ekonomski sistem
@AmarVisoko Bas baksuz bio puj puj
U odnosu na Dodika i Covica Hiki je bio zlatan.Ako nista drugo imao je respekta prema vjerskim objektima u odnosu na ova dva i njihove politike koju idpoljavaju prema sopstvenoj drzavi u kojoj suostvarili sce a sad je nazivaju " nemogucom misijom " cime podupiru svoje separatisticke nakane.
Nikolaj Velimirovic je pohvalno pisao o Hicinom uredjenju drustva.Znaju svetosavski sveci sta je napredno.
@trir Isto kao i Kačavenda jel tako?