Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do kad? Izraelu kad god se ćefne izazove sukobe, upadne, nešto zauzme, ili strateški uništi. I kao nađe se neko, obično Amerika, smiri to i tako, nikom ništa. Turska malo laje, al ne ujeda. A Arapi dimijaši proviruju iz ćafirskih dupeta, navijaju za Izrael i pošalju malo hurmi Palestincima, da se kobiva izbjegne humanitarna katastrofa. Muslimani, Arapi naročito, pjena ste, tarač ste, govna ste.
GooUser...sta pricas...Prave drzavu na teret Palestine gdje su za dan otjerali 700.000 Palestinaca. To je Palestinska zemlja. Zapad im dozvolio da okupiraju zbog holokausta a isti taj zapad i Evropa ih stoljecima proganjala a Osmansko carstvo stitilo. Primjer Spanije. Buda lo jedna
Imamo mi vlastitih problema od Palestinskih sa Izraelom
..., tj. hamasu ponestaje granata.
Koji khurach sve ovo bez mirovnog sporazuma?
Žao mi je djece što ginu u svim ratovima, a pogotovo u ovom području. Palestina je u okruženju, tu je rat i kada ne puca. Snadbijevaju se palestinci tunelima, ali će sigurno Izrael nastaviti sa blokadama Palestine gdjw god može. Ubijaju se nedužni, za cilj opstanka Izraela na okupiranim trritoriju Palestine. Samo da BiH ne bude novo mjesto za nove geopolitičke planove.
Ne traze oni puno samo svoju zemlju iz koje su protjerani od strane zna se koga i zbog cega, da mogu ljudi mirno upravljati ostatkom svijeta , zna se ko je poceo 1, 2 svjetski rat i ko ce da pocne 3 ako ovako nastavi.
Stop ratu među ljudima. Razgovor i razumijevanje je najveće dostignuće ljudskog postojanja. Svi smo ovdje na planeti vrlo kratko.
Izrael jevreji, kasnije kršćani pa muslimani. Jedan narod sa drugim predznakom. I šta imaju od rata? Kao i kod nas. Turbo Srbi,Bošnjaci,rvati a sve isto pleme luđaka koji za prioritet da služe okupatoru sve daju.
Hadzibajric u komisije za tehnicke preglede poziva samo strucna lica sa boravistem u opcini Stari Grad, tj. glasace. Ima li ko da tom m*** kaze i dokaze da mu Opcina nije privatna prcija?
Chifuti su zlo... Danas zasjeda u pokucaju cetvrti put vijece sigurnosti radi prekida sukoba u palestini.. Vidjecemo da li ce Ameri licemjeri ulozit po 4. put pravo VETA....i podrzati ratni zlocin,iubijanje i razaranje...
rekao Biden Izraelu dosta je bilo pudlice, sjedi mirna.
Ovo ko corona - ima pomaka, nije poginulo 20 ljudi, poginulo 18.....
I sta onda? Gaza i dalje ostaje okupirana, zatvorena, Palestincima uskracena sva prava o kojima zapadna misao se prsi, humanitarna pomoc uskracena. To je geto.
Nije zatvorena, Egipat je otvorio granicu jučer. Nemoj širiti lažne informacije
Kako mrzim kad ovi americki i cionisticki mediji konstantno branitelje nazivaju militantima, a teroriste (cioniste) vojskom! Glupi novinaru ukucaj na google “Historijska karta Palestine” i to ce ti biti dovoljno da svatis ko je terorista, a ko vojska!
ne zivimo u proslosti nego u sadasnjosti