Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta bi s fluronom vec isfurala ? Daj sad kurcakron soj.
Isto tako i delta+, nestade
Ne mogu da vjerujem da one tri ljudske spodobe na slici sjede u maskama i piju kafu, ovo je izgleda u retardistanu...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vakcinisan sam, nisam antivaxer itd al ovo postaje presmijesno. Jos malo i ispucali ste grcki alfabet, hocemo na cirilicu onda, da bude zanimljivije?
nece na cirilicu nema smisla ali bi mogli prijeci na hiroglife
slucajno umetnuti..e val avas je dosta, narode nosite maske i drzite distancu to je sve sto trebate raditi a nije tesko
Svi ovi plandemijski virusi su i potekli iz laboratorije.
Kakvi su to naučnivi koji smatraju ili misle. Valjda je nauka tu nesto da prica sa dokazima. Ili pak ovdje nema veze sa naukom. Zar nije omikrron nastao u Juznoj Africi zato so nisu htjeli da prime vakcine, pa ste im onda nasli neki soj da im bojkotujete letove. i najednom soj svugdje u svijetu... otkud... bojim se da taj soj samo na papiru i u medijima.
Sta rade ljudima!!!!!!!
Jednog dana će doći virus, koji će biti toliko zarazan, da će se ljudi zaraziti prije nego što taj virus i postane... :-)
Nemojte se bojati, znamo šta radimo... :-D
deltakron laboratorijska greska, ostali sojevi puni pogodak i sve po planu
A ostali sojevi nisu?
Izgleda da se onaj šišmiš sa pijace malo nahladio, i opet napravio belaj.
navikne se narod na jedno ime pa izgube strah i opuste se previse, zbog toga je potrebno svako par mjeseci izbaciti neki novi soj koji se tako brzo prenosi kao nikad do sada, i koji sada moze biti koban i po vase kucne ljubimce megatron!
Ma sta mi rece