Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu li i "kupleraji" potopljeni , 🥶
Slicno se nedavno desilo i izraelu a religiozni kazu da je susa posledica greha ovi se izgleda puno mole bogu oruzja i dobro im ide biznis
Čuj poplavila Budimpešta, voda nije stigla ni do vrha nasipa, gore na slici gdje je ulica. Ljudi uživaju šetaju, slikaju.
Ode Pešta u helać.
Jeste ažurni ima i 3 dana da je Budimpešta poplavila
Sada ce dodara poslati pomoc u pestu u vidu tri traktora sa prikolico, 3 specijalna seljaka sa ribarskim cizmama i vilama da kupe suncibrane iz dunava!
Slabo je ovo...
Od koh-vida- kljucanja, preko Ukrajine- zatvaranja Ruskoga plina/nafte, sada karbonCO2- nametanja taksi cilj je unistenje evropske ekonomije, vasih poslova, prehrambene nezavisnosti, otimacina plodnih zemljista, uvodjenje libercidnih mjera koje cete kao kljucanje, maske, boce sami prihvatiti. I jos traziti. Patiti, gladovati ali jos traziti i druge vlastima prijavljivati. Znaju to oni.
Numericki identitet koji EU dickhtatori zahtjevaju je upravo projekat ako bi neko nesto kao ja slicno komentarisao, a na slaze se sa njihovim bolesnim idejama bio bi odmah cenzurisan. Dotle da vam blokiraju bankovnu karticu npr. dok ne izbrisete komentar. Kaznjrni ste momentalno jer ideja je da se ukine novac. Ako ste kupili 1 kartu do Tuzle, ne mozete drugu do Zenice jer ste potrosili vasu kotuCO2 itd, itd...
Čovjek je virus ove planete
nisu svi, veliki kapitalisti i njihovi snabdjevaci, majica 20 km, operses 3 puta i bacis, prave namjerno sve da ne traje dugo. Masina za ves, prije 20 godina trajala do prije 3 godine, sad svake 3 godine je mijenjas, nakon isteka garancije.
Ma ko im .ebe mater
Nek je!!