Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u eventualnom ratu izmedju rusije i amerike...na tlo njihovih drzava nece pasti ni petarda...stradat ce druge drzave i narodi...
Pa u tome je problem sto bi na rusiju i palo da je tako kako ti kazes ne bi bilo ni problema. Rusija se batrga jer su im na granici pola ne bi mogli i oboriti sa te blizine i u tome je cijeli trik.
Sto ovo nama objavljujete? Sta ja mogu putinu i bajdenu, samo im se saget. Ne interesuje me
Geopolitika. Ovaj scenario je najavljen još 2016. Putin koristi svoje poluge moći na Balkanu, u Poljskoj, u Turskoj, u Kini, na Kubi itd. kako bi privolio Bidena da se nađe sporazum u Ukrajini u korist Rusije. Ako do toga dođe, može se očekivati značajna relaksacija odnosa i u neku ruku povlačenje Rusije kod nas.
Kako su se oni culi....meni u zadnje vrijeme samo izbaci na viberu propusten poziv.
Rusi su se uvukli na Balkan, ali ga nisu vojno pokrili koliko je to uspio NATO. EU je tu kilava na šta je jučer upozorio Janša. Očito da se vodi bitka između Amerike i Rusije za svaki milimetar. Uvjeren sam da Ameri neće predati što su već preuzeli. Ameri su uspjeli nametnuti Rusima da se preko Ukarjine bore za sigurnost svojih granica i tu će priči Ameri lukavo i dalje ekspoatisati, ali da ih odgurnu od Evrope jer je NATO zadužen još uvijek za evropsku sigurnost.
Samo da podsjetim na trenutak kad je glupi Bosnjo slavio na ulicama sto je Biden pobijedio... Vidim,spominje nas ne moze da spava od brige...
Samo da podsjetim . Kad je glupi neko.. necemo reci ko , na Kosovu slavio ruske tenkove , danas vidi i zna kako se zavrsilo po te neke glupe na Kosovu . A opet necemo reci ko su ti glupi , zar ne EmiReme .Spavaj , glupsone .
Ma kako da ne, nista tu nece biti skretanje sa glavnih tema dobro dodje za obe strane. Radnici na posao u 6 ujutro i po 3 vakcinu. Svijet se i dalje okrece.
I jedan i drugi pokazuju koliko ne poštuju Ukrainu. Pregovaraju o toj zemlji, bez i jednog predstavnika te zemlje.
Šteta što je BidOn već zavoravio da su uopšte pričali
Eto ko ti kapu kroji…i ono ti odlucuje o zivotu i smrti
i tamo ce napraviti jednu RS
Dabogda se poklali već jednom!
jedan od osnovnih pokazatelja ko je ko i šta je upravo vrijeme kad je razgovor se vodio, dok je putin morao čekati da ne zaspi, američki džek ga je zvao u po bijela dana. hvala lijepo čekaj novi poziv oko ponoći, ako zaspiš smatraj da smo pričali i da ti je jasno,
TI SI PAMETAN KAO I JA, POZZZ
Jašta će
Ovo je prije bio monolog Putina neg Bidena.
Samo da rata, ne bude...
A da vi nama priredite kakav spektakularan vatromet za Novu godinu, roknite koju tu balisticku raketicu nek obasja citavu planetu, ima da se ovaj ludi svjet i tome cudi kako kakvom bozanskom ukazanju
Ne znam , mozda se ne razumijem ....ali , kako dva covjeka mogu odlucivati o sudbini na desetine hiljada obicnog naroda .
Treba uvesti i trećeg, kao u BiH, pa da bude kako treba?