Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad citas komentare na ovom klixu, nebitno koja je tema, samo je o ratu rijec hahaha debili.
Zaostali desničari žive u prošlosti, izazivaju sukobe i diskriminaciju, unazađuju države gdje su na vlasti, a od ljevičara više mrze još samo druge desničare!
Desnicari, ljepsi naziv za fasiste , nista nisu naucili iz poraza 1945.godine kada su sravnjeni sa zemljom i dobili atomsku bombu gratis. Oni bi ponovo sve to, i ako budu inzistirali i dobice.
@SimpleRed Ti bas ne znas istoriju, pa ukucaj i procitaj o ulozi Japana u 2.svjetskom ratu.Oni su bili saveznici Hitlera i u ime fasizma su uradili strasne zlocine.Onaj ko je saradzivao sa izvrsiteljem holokausta ,treba biti spreman i snositi posljedice.
ne najavljuje na dobro evropa,sad bi najsigurnije bilo pod okriljem jugoslavije
kakvi nacionalisti bolje reci nacisti,popusice kao i uvijek!
Hoće da vrate nadležnosti u svoje države, a istovremeno redovno uživaju i traže EU fondove. Idioti.
@realista2018 A šta misliš ko finansira te EU fondove, ili možda pare padaju s neba direktno u njih?