Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nuto..... Ti slusaj carsijske price pa ces vidjeti nasto te vode, pamet u glavu. A ko je pobjesnijo neka izvoli. Vidite da su neprijatelji navalili sa svih strana. Treba pomoci liderima koji su na pravom mjestu. Protest neprijateljima.
prica se po carsijskim kuloarima da ce u noci sa 31.12 na 1.1. u Sarajevu ispred Vjecne vatre ili ispred BBI-a biti organizovan jedan ovakav protest, i jos mi je babo reko da ce to biti taj neki dugo najavljivani SOCIJALNI BUNT.. kazu da ce protestanti svoje nagomilano nezadovoljstvo izraziti cak i upotrebom pirotehnickih sredstava...... sta vi mislite hocel do tog doc´ ??
a nama dobro...
1) kod nas se ne puca 2) ko demonstrira ne voli svoj narod i nije dobar vjernik
isto kao i kod nas........................heheheheh Kad covjek ovo cita,kod nas je med i mlijeko jer niko ne demonstrira......