Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a nama je ovdje dobro taman kako smo zaslužili
Dinastija Izmetbegović je uništila BiH Kakir Izmetbegović još uvijek mirno spava
Isti slučaj kao i u Srbiji i Rusiji gdje se kritički novinari ubijaju, gdje je sad Lajčak da im palamudi o demokratiji
Nama je pravo dobro i ocito se nikad necemo pobuniti!!!!
i kod nas isto... preko komentara...
skoro rekose, Slovacka - nova Njemacka 😁😁😁
ovakvi porostesti su dobra stvar, ako si mislio popljuvat slovake zato što traže pravdu na ulici.
Bošnja ima drugačiju filozofiju: protestovaću da mi daju 100 evra, a SDA neka krade i ubija koga hoće. Zato su autobusi puni bošnjačkih šljakera u smeru ka Slovačkoj, a vraćaju se prazni. Nekada se i zadrže tamo kada vozač autobusa traži azil u Bratislavi.
Ma budale, kod nas je najveca sloboda medija,mogu pisati sta hoce, jer kod nas skandali i veze politicara sa krimosma narodu ne znace nista cak su i pozeljne za uspjeh, eventualno nekad nekog novinara natamburaju cisto jer je naporan.
Rusija...
Boze kad li ce se ovako kod nas desiti NAROD DA PAMETI DODZE???.!!!
🚫STOP FASIZMU I NACISMU🚫 ♿R V I = C Z R = C I♿ https://m.youtube.com/watch?v=o6m1jEK5f0o
Sram Hin bilo blokirali trg ne mogu ljudi setati😂😂😂
Ovi me podsjecaju na NAS ,cim se pojavi kaka nepravda svi izadjemo na ulice i protestujemo protiv odredjenog problema i na taj nacin rijesimo problem .. Znam ja nas j... j,, NAS . FUJ
Svi u napad...
eno i u rumuniji kriza vlade mjesecima narod daje podrsku glavnoj tuziteljici u borbi protiv korupcija, a doticna otvoreno govori da je sav sudski sustav oko nje korumpiran, pokusali su je smjeniti dojucerasnji kolelege i kolegice a onda ko na volej docekali i politicari al narod se digo i ne dozvoljava da ode, a podaci o korupciji cure li cure sto od nje sto od medija, sve u svemu sto juznije to tuznije na kipru ubise onu malo stariju novinarku od ovog slovackog nesretnika i niko ne reagira!
jedna od poznatijih zemalja po izvozu pornjavuša
@turgutovasjekira I svaka po 20 puta bolja od naše Mace.
Cuj naslova kriza u zemlji, u nas eto med i mlijeko