Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gadafi i Ahmedinedžad rekli istinu.
Gadafija je ta izjava kostala glave.
\"Stari svijet se ruši pred našim očima dok imperijalizam, kolonijalizam, neokolonijalizam i rasizam, čija je osnovna forma cionizam, postepeno nestaju\", rekao je 1974. godine palestinski vođa Yasser Arafat. Pa ovdje je upravo bizarno to što je Arafat izjavio da ideologije ili tendencije poput imperijalizma, kolonijalizma ili cionizma NESTAJU, a ustvari se dešavalo potpuno obrnuto, one su sve više jačale zahvaljujući fenomenu zvanom GLOBALIZACIJA, što je u stvari termin koji zapadne sile koriste da bi svoj politički i ekonomski uticaj proširile na treća tržišta. Jasno je da iza svega stoji njegovo visočanstvo NOVAC.
Kakav odron od sajta i piskarala koji prepisuju najjadniju cionisticko-imperijalisticku propagandu i jos ne navode izvor.
Nisu najcudniji, kako ovaj turbo-folk sajt podvaljuje po nalogu svojih NGO sponzora, vec uglavnom najhrabriji i najvise istini bliski govori koji zasluzuju svako postovanje.
@ Jo rekao nestaju na kraju
Također izjava Ahmedinedžada je potpuno tačna i na mjestu...
\"Stari svijet se ruši pred našim očima dok imperijalizam, kolonijalizam, neokolonijalizam i rasizam, čija je osnovna forma cionizam, postepeno nestaju\", rekao je 1974. godine palestinski vođa Yasser Arafat. Šta je ovdje čudno, bizarno ili strastveno??? Jedna sasvim normalna i nadasve istinita rečenica... Ili pak vi kao izvor koristite medije tih istih cionista..
i sta je cudno u ovim izjavama???!!!!!!!!!!!!! zar nisu obazirane u istinu?????
Gadafi sto je srao, srao je a i on iranski degenerik broji svoje zadnje dane.
Cakcic je izjavio: More bit bidne ali plata nema. Vi mozete cekati pet dana, deset dana, deset godina plata nema
hahah, cuj ne mozes napisati ime krusceva :D
Maho i Muamer sve rekli! U KOST! GIGANTI!!!
Hajd sve na stranu, ali mi nikad neće biti jasno zašto se ovdje bira engleska transkripcija ruskih i arapskih imena, napisanih ći.ri.lićnim, odnosno arapskim pismom, ovdje recimo Nik.it.a Kruščev ili Jasser Arafat, pogotovo ako znamo da nam je ćiri.lica srodna i da imamo Š i Č, koje Englezi transkribiraju u sh i ch ili tch Još odbija prihvatiti Nik.i.tu Kruščeva u komentare.
je-b-m ti sve mrtve koje imas, odnosno koje si nikad imao a sad ih vise nemas
izjave su uglavnom na jestu, samo gl.upi klix propsipa americku propagandu
amerika je za sve kriva.gadafi je bio korektan covjek ko tito.libija je sve izgubila kao sto je i jugoslavija , bez gadafi su oni nista,to je i amerika htjela kao i sa jugoslavijom.jugoslavija je bila veoma dobra drzava.a danas svugdje isto govno u bosni srbiji hrvatskoj itd. eto sta smo dopustili..koliko smo glupi!!!u ratu nije pobjedila srbija niti hrvat niti bosna nego AMERIKA I ZAPAD(EU)