Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji monstrum trebas biti da gnjecis bespomocnog covjeka 9 minuta koljenom na jabucicu, iako te moli da ne moze da dise. Nakon 6 minuta je podlegao i majmun nastavio dodatno jos 3 minute. Samo vjesanje pred svima uz odrezanu cunu pred svima, to je jedina pravda
@Bombonica2305. ti bi skaku zvala da osuneti onog drota...
Trebaju svakom policajcu hebat mater.... Svi njihovi policajci su ovakvi prema crncima, nije ovo prvi put...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Iran, Kina, Sirija i Venecuela izrazavaju zabrinutost zbog desavanja u SAD-u i zbog upotrebe sile od strane rezima u Vasingtonu...
Ovo je za Kinu i Rusiju idealna prilika da izazovu podjelu Amerike.Sa malim grupama profesionalnih operativaca mogu izazvati jos gore nerede da vise Amerika nikad nece biti ista pa cak i njen raspad na savezne drzave.Prije mjesec dana sam napisao komentar da ce ovakve stvari unistiti Ameriku a ne da ci ih neko osvojiti ili unistiti,unistit ce oni sami sebe.Ista sudbina ih ceka kao i SSSR i Jugu.Mozda sada,mozda za 50-100 godina samo je pitanje vremena.
Kakve su to demonstracije ako pritome pale i pljackaju!! Onaj potez policije je za svaku osuduu!! Ali ovi demonstranti nista nisu bolji!
Zivim u Americi, gusenje crnca sto se je desilo, je bio samo futilj da se pokrene organizovana rulja, pljacka razbijanje urlanje, ovo se je isto desilo u LA prije 25 godina poceli, da pale pljackaju ali brzo National Guard je poceo da roka odjednom se je sve smirilo tako ce sada I sa ovim..
@Roke od kako smo zatvorili granicu sa vama u Americi mi u Kanadi puno lakse disemo kad taj vas sljam americki ne moze da predje i prlja Kanadu.
Sad trebamo svi plakat za kriminalcima kakvih u Americi ima na milione kao ovaj Floyd, sa nadimkom “Blagi div” koji je radi falsifikovanog novca kod privodzenja u hrvanju sa policajcem preminuo, a koji je i ranije radi provalne kradze odležao 5 godina zatvora
Joj demokratije braco moja mila...
Ne kontam samo za sta im ovo sve treba. A fino smo zivjeli, ali ne treba se izmisliti virus i prikazivati narodu montirane snimke oboljelih po tv-u tamo nesto iz nekih spotova sto su snimljene scene
Ljudi ne vjeruju da je "Amargedon "počeo!
Glavni mediji žele da naprave njihovu policiju žrtvom, tvrde kako samo obavljaju svoj posao i na miran način govore protestantima da se povuku. Međutim, ako pratite situaciju na društvenim mrežama, možete vidjeti stotine videa gdje policija veoma surovo tretira protestante.
@gooUser1587733351 Šta misliš zašto ih tako tretira, iz čista mira, ma hajde.
Haos !
Trumpova Amerika, a i bez Trumpa je nemilosrdna zemlja. Trump je samo olicenje svega sto ne valja u USA. Kako ide sa zdrastvenom zastitom, insulin za dijabeticare mjesecno oko 2000 dolara, a osiguranje pokriva 40% ako imas posao, ako ga nemas, mrtav si. Pa, idu u Mexico i Canadu da kupuju. Zemlja slobode za portire i kamiondzije.
@Seljakofob to je pravi sistem. Koliko bi Americi trebalo.da lijeci svaku budalu drogogerasa,alkoholicara i tog dijabeticara sto ima "petsto" kila zbog zderanja. Zaradi pa plate svoje zdravstvene "greske". Kod nas plate lijek 5 maraka pa "laju"psuju drzavu.Valja li to?
@Seljakofob, zašto je nemilosrdna zemlja? Ne vidim zašto, jer mnogi su sa ovih prostora otišli i ne žale se, a kamo li da bi se neki vratili. Amerika nije raj za neradnike i bundžije, a što ovaj kaže za neodgovorne prema svom zdravlju, jel možda drugi trebaju da plaćaju za njihove poroke. Da druškane i prejedanje je porok a i izvor mnogih bolesti. Pa zar drugi treba da ti finansiraju porok. I dal treba poticati neradnike da se razmnožavaju kao zečevi.
99% bijelaca u USA su rasisti. Bio i vidio.
@WhoIzYou Ti si vjerojatno tamnoputi bosnjo
Prošao kroz Nashville, Louisville, Cincinnati, Dayton,Toledo i Detroit i ništa nisam vidio niti imao problema
Mir pobili se.
Podrska otcijepljenju Teksasa! Imaju pravo na samoopredjeljenje! Puna podrska iz Republike Srpske!
Ovi se ne boje korona virusa. Ne nose maske, ne drze odstojanje od najmanje 1m, ne slusaju preporuke Solaka, cak se i dodiruju (udaraju)... Sve u Haps.
Udri bagru