Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ej pa da nije bilo ovih bjelosvjetskih hostaflera tipa del ponte jasusi akasi karl bilt isl govana..pa vlaha ne bi bilo ni na mapi..ma vise ih se niko ne bih ni sjecao Armija bi ih poderala/// Mada poderala ih je i sa ovim njihovim saveznicima...sjetimo se samo tajnih dokumenata cije koji su objavljeni...da je milosevic klecao i plakao pred holbrukom da se zaustavi napredovanje 5 korpusa Karla potomstvo ti j..
zasto uvijek morate kakiti sa bolesnim komentarima ... svi koji urade zlocine bez obzira na rasu vjeru i naciju moraju odgovarati za zlocine svoje ... budite ljudi ne zivotinje
Qurac ćeš Asada prevariti. Zna on kako sibebala Radovana!!!
Ti sijeda vasko nemas pravo te dijede zvalje otvoriti jer si i sama prikrivala dokaze o zlocinima kod nas
Ova nema lice nego opanak. Al dobro i to, kad bi znala i to rekla - šta je strana dobra a šta strana zla po njenom mišljenju. Ili barem koja je to strana dobra koju su svi napustili i prešli na stranu zla.
Ova nema lice nego opanak. Al dobro i to, kad bi znala i to rekla - šta je strana dobra a šta strana zla po njenom mišljenju. Ili barem koja je to strana dobra koju su svi napustili i prešli na stranu zla.
pas rata plese po grobovima masovnih grobnica radi politicke karijere. zlo
Ma Karla??? Pa zar ima neko kreativniji u tome od vlaha i shokaca?Oni u Siriji otkidali glave i bacali sa zgrada. E al' ovi ovdje polako uz rakijicu,slaninu izmisljali nove nacine,koje nisu jos upotrebili.Trebaju oni u Siriji jos pure jesti da bi prismrdili ovim domacinima.
ROMANIAN VICTIMS AT ZAMPINA: Indirect estimates reveal probable silent murders of romanians by knifes on to the area today known like Požarevac between 1816 and 1848.
Del Ponte u stilu drz'te mi jaknu
Sramota me je sto su i selefije iz BiH nazalost ucestvovali u tim zlocinima..
GENOCIDAL ATTACK AGANST BULGARIA: The memorial complex "Heroes of Slivnitsa" is located in center of town Slivnitsa. Great Bulgarian poet and writer Ivan Vazov "Bulgaria, they died for you". On the west side is the cannon which muzzle is oriented towards Serbia, from where, in 1885, is the attack on the homeland.
Sejo: Joj Rile, pa ne bi me valjda pred rodjenom zenom ubio Rile: Ko bolan ne bi, pa pred Carlom del Ponte bi te razvalio jes cuo
Jbga baba, game over, Bašar dobro zna ko ste i šta ste, a ni Rusi u skoroj budućnosti neće ponovo popušti foru sa Hagom, tako da možeš lagano prnje kupiti, Sirija je dobrim dijelom van zapadne zone uticaja, nemate vi tu šta tražiti.
KOSOVO WAR: The War crimes in the Kosovo War were a series of war crimes committed during the Kosovo war (early 1998 – 11 June 1999). According to Human Rights Watch, the vast majority of the violations from January 1998 to April 1999 were attributable to Serbian Police or the Yugoslav Army. Lot of Albanian victims (childrens, womans and elderies). They are exterminated.