Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaju Turci šta rade. To je ozbiljna država ne ko naše balkanske imitacije
TURCI SE VRAĆAJU TAMO GDJE SU VLADALI 500 GODINA
E moj efendija Davutoglu, šurovali ste sa ISIL-om pa sad kusajte. ISIL, zločinačko-teroristička organizacija osmišljena od Izraela i USA a financirana od Saudije, dakle nije nikakva islamska!! jer taj pridjev se namjerno pridodaje ovim koljačima kako bi se lakše pljuvalo po islamu.
Sjecam se da je neko imao "provjerenu" informaciju i najavio da ce Turska krenuti na Siriju odmah poslije Ramazana. Evo i obistinilo se.
Neka drzava treba legitimno da dobije teritorij koji je ISIL osvojio, jer legitimno nijedna okolna drzava nije mogla izvrsiti ovo osvajanje. Sada cini mi se, ko god pobijedi ISIL i "ko fol" spasi covjecanstvo od njih, za nagradu ce moci zadrzati taj teritorij. Americi daleko, Israel da uzme ofirno, nekako ispada da je najlogicnije da Turska to uzme za sebe, a vec znamo u kakvom su saveznickom odnosu Amerika i Turska. Po nekim analizama, vec je jasno da Turska nikada nece uci u EU, pa im se kao znacajnom Americkom partneru vrsi kompenzacija kroz dio Balkana i ISILovu teritoriju.
Udri bradatu bagru.... Neprijatelje čovječanstva, civilizacije i kulture. Sa ovakvim samo oštro. Isto su četnici.
znaci uvukli su tursku u rat ... jos samo da se okrenu prema srbiji ako bogda pa da zavlada mir na balkanu.....
Njih cemo lavovima u pionirskoj
Prije ce bit da ce se potrovat
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
To Davutoglu samo davi!