Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pušmipuli GB i israel
Zato je Benjo smijenio onog finog, mladog Sefarda Levija portarola vlade jer se sukobio sa ovim rumenkom
znaci ova ruzna bagra sa slike oce da kaze da podrzava cionacisticki genocid u Gazi samo da cionacisti malo smanje s genocidom 💩🤮
Jao...samo još jednom pobijte 200 Palestinaca u danu, umjesto 120 koliko mi smatramo da je ok, pa ćete vidjeti kad vam smanjimo isporuku metaka za 10 kg.
Ništa, Britanci, sad pustite da Iran odradi svoje i onda vratite Palestincima državu, a ono što ostane Jevreja će ostati u Palestini. Naravno, bez prava na ilakvo oružje. Koliko god zla da su učinili Palestincima, sumnjam da će Palestinci biti krvoloci prema Jevrejima kao što su Jevreji prema Palestincima.
Pih. Pa ti isi Britanci su i dali zorom zemlju cionistima 1918 godine , oteli su Palestincima zemlju da bi naselila cioniste .
Sudit ce vam se kadtad.
Ovako i Biden pokusava da sacuva glasove.
u prevodu nemojte ubijati po stotinu na dan neg oto smanjite na 99/98 po danu