Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da se Danska pridruzuje, njihova firma Mersk ima hiljade brodova kontejnera koji trpe stetu. Dio su kolacije protiv Huta ne zbog Izraela, Palestine, vec zbog svog dzepa.
Nesto je trulo u drzavi Danskoj i bolesno.
Sta im radi ta saka vojnima tri cetiri svjeske sile se moraju udruzit da izađu na jraj sa hutima...
Cudni ti huti, malo granatiraju brodove, i ovo odma moraju oko cijele afrike. Poskupice sve i naFta i brasno, i osiguranje brodova. Sve ce da poskupi
Kad malo zarovis od povrsine, shvatis da treba na brodu napisati HUTI i puste te bez problema, mnogi brodovi prolaze na taj nacin..ovde ko pravi problem?
Svakih 15 sati Husi pogode jedan cionistički brod.Nekoliko ratnih brodova je potopljeno ,mnogi su oštećeni.Amerikanci su zaustavili 250 trgovačkih brodova koji su napisali signal HUTI koji znači da nemaju veze sa Izraelom i da žele da prođu.Ti brodovi su razbacani na obalama Džibutija a Jenki banditi im zabranjuju prolaz.
Time Jenki banditi žele stvoriti sliku da je cijeli međunarodni transport ugrožen iako to nije istina.Svaki brod koji napiše signal " HUTI" biva neometano propušten do Sueckog kanala.Čak neke patrolni brodovi Jemenske mornarice osobno otprate.
Sta se imate udruzivat protiv sake jada vojnika koji brane svoje i preziru zlo. Sta je sa Izraelom? pogani ljudi
Na tako veliku svjetsku silu Jemen udružile se državice SAD, GB ,Danska, Nizozemska i još nekoliko drugih. Zaista ste hrabri! Istorija će vjekovima pisati o vama
da ste se udružili pa zaustavili zidove da ubijaju nevine ljude a ne da se borite protiv huta , sramota i šta reći dno dna
KRUTI uvale im HUTI
Niko ne smije sam na Hute/Jemence, jer im je Iman kao planina a damu kao titanijum.
Sve ce vas stici Boziji gnjev