Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi kao bi, a ovi im kao ne daju
znači od tih kurčevih protesta nemate ništa, ni jedni ni drugi, nego puške u ruke i opleti il' boos il' hadžija
PUNO POZDRAVA UZ PJESMU....https://www.youtube.com/watch?v=SSRVtlTwFs8
Evo zašto mi nećemo da živimo u ovakvoj Španiji kakvu gospodin Rajoy zagovara!
Amerika je krenula da rasparača svaku evrospuk drzavu samo glupi narod sto misli da će mu bit bolje kao samostalan. Kada će čovječanstvo svatit da oni imaju sistem kupi nacionaliste, daj im novaca podrsku i kada zakuhaju i čitav svije trazi da se pomogne oni dolaz de kao mirotvorci i oni namecu svoj sistem da oni mogu da vladaju. Njihov tajne agencije su ono sto ce dovesti do unistenja čovječanstva na ovome svijetu
Da dođe do kakve tarapane, ja bih najradije zbrisao u Ameriku, puno radije nego u Rusiju ili Tursku. Amerikanci nevaljaju, truhli kapitalizam, rovare po svijetu ofo, ono, Rusi su bolji, Turci su genijalni, al buraz ja bih rado i sada iselio u Ameriku.
ići ćemo i mi Bošnjaci nekom ko plavi šljemovi, vakat je!
u Kataloniji ima tiha većina koja je protiv odcjepljenja. Pitao sam se do kad će ćutati.
Dok ne dogori do nokata, a i tada ima mazohista koji uživaju da ih se gazi, korumpiraju njihova prava, nekako slično kao i kod nas po pitanju ekonomije koja porađa nezaposlenost sada i zvanično najveću na svijetu, stotine tisuća ljudi koji će večeras u BiH leći na spavanje bez večere.
Услов за помирење је суоч са прошлошћу-НДХ геноцид католика и муслимана над аутохтоним Србима.Српска са Дрваром није ни изблиза довољна надокнада за претрпљене патње аутохтоних Срба,али је добар почетак.Оканите се национализма и вјерског екстремизма.Цивилизујте се.
Sigurno treba prihvatiti zločine koje je pričinio narod kojem čovjek pripada. Zanimljivo je da se nisi sjetio pravoslavnih koljačkih divizija Draže Mihajlovića i njegove bande četnika, koja je harala po Bosni, jednako kao i ratni zločinci vojvoda Nedića i Ljotića i njihovi kriminalci koji su pljačkali sela i klali ljude na kućnim pragovima. Uvjet za pomirenje je da se svi suoćimo sa svojim, da u pravu si..
@ServiTurskiKmetovi "Велики", висок сам 201, али добро... Кад је Кулин бан,1 од гл. симбола државности Босне писао ћирилицом,природно је да пишем и ја и тиме одржавам традицију са ових простора.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
tako je nasi dragi saveznici spanjolci i katalonci ne dajte da vas zavade glupani i oni koji gledaju svoje interese, samo zajedno mozemo svi imati odlicnu buducnost
Nikad republika srpska nemoze nije autonomija zasto se vojvodini uzela autonomija bas zbog ovoga.U BiH nikad se nece dopustiti da RS ima svoje zbog islama ili svi zajedno ili budi siromasan
Ima li neko ko razumije ovoga BigBoos-a da nam rastumači nam šta je gospodin želio poručiti svojim postom?
Jedna od najbrzih vozova Evrope povezuje Madrid i Barselonu
Sta dodik kaze na ovo??
Doveo Rahoj demonstrante kao što ih Vučić voza po Srbiji busevima uz nezaobilazni sendvič!
Ma ebe mi se za njih
Protiv separatizma sam, u svakoj formi. Nagon separatizma je jedan od najpodlijih čovjekovih nagona i protiv onoga što čovjeka čini društvenim bićem.
meni se cini............narodu dosadno........daj akcije
dosadilo im dobro....da su vidjeli nas primjer ne bi ni viceve o otjcepljivanju pricali 😉
@DjangoDjulaga dabome.............