Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sprcim vam ja mamu obojici
Ma j...o i Hag i pravdu treba se ugledat na Slo.HR i Kosovo kako su sada mirni tako treba i BiH da ocisti izmet i protjera u Smrdiju,napraviti veliki zid na rijeci drini i zauvjek biti mirni. jer nisu vise u pitanju Pojedinci vec citave Vlade,drazve pa cak i narodi cist primjer je Smrdija. HR,Slo,Kosovo Svaka vam cast vi samo znate kako se treba razgovarat sa zlikovcima i sada se mirni za narednih 1000 godina. a ovi neka se tuku izmedju sebe sa Patike NIKE
Maskarade i cirkusa u Haagu sudske sramne komedije!Pa niste sposobni vec sest godina da mu date presudu za sav zlocin koji maestralno vodio i ucestvov\'o u genocidu nad Bosnjacima-Muslimanima! Najglavnije ratne zlocince niste presudili ko ni genocidnu fasisticku srbiju!SUDE SRAMA i NE-PRAVDE! Podrzavate ratne zlocince,unistavate dokaze i krijete optuzbe i dokumenta -mizerna bando haskog maskaradnog licemjernog suda! Kad niste sposobni dat presudu dajte da Bosnjaci sude najvece ratne zlocince i genocidase poslije hitlera! BiH4EVER!