Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo mogu da urade samo bolesni i nenormalni ljudi..nije vazna ni vijera ni nacija
oko za oko, zub za zub..... zna se dje im zivi familija....
kadric 20.07.2009. u 08:30 ovo je strasno..ja to njima ne bih mogao uraditi ali se po kolicini zlodjela i po hladnokrvno i monstruozno pocinjenim zlocinima vidi kakav je taj pravoslavni narod u nasoj zemlji..a cini mi se da vise od 80% zagovaraju ovakve stvari i podrzaju \"ljude\" poput ovih sto ih cini istim poput njih. pogano i zalosno ujedno. pozdrav @kadric Mislim da si nažalost upravu,jedino ja bih taj procenat smanjio na preko 50%.
kadric 20.07.2009. u 08:30 ovo je strasno..ja to njima ne bih mogao uraditi ali se po kolicini zlodjela i po hladnokrvno i monstruozno pocinjenim zlocinima vidi kakav je taj pravoslavni narod u nasoj zemlji..a cini mi se da vise od 80% zagovaraju ovakve stvari i podrzaju \"ljude\" poput ovih sto ih cini istim poput njih. pogano i zalosno ujedno. pozdrav @kadric Nažalost mislim da si velikim dijelom upravu,jedino ja bih taj procenat smanjio i rekao preko 50%.
Allahova kazna je teska i bolna , ova nasa vatra na zemlji je 70 puta blaza od dehenemske nebi im ja bio u kozi za citav dunjaluk.
Gdje li je sad onaj debos da napiše. \"Šta bi sad reis rekao?\" Doduše, debosa nikad ne fali...
Dvojicu je stigla pravda. Idemo dalje!
napokon pravda i za otete iz voza u Strpcima 27.02.1993. Kiako im se za ovo zlodjelo ne sudi jos uvijek, nek se to vrati njihovim porodicama i ostalim, njima, najmilijim
Dva pravoslavna zlocinca i dva srpska bandita!
ovo je strasno..ja to njima ne bih mogao uraditi ali se po kolicini zlodjela i po hladnokrvno i monstruozno pocinjenim zlocinima vidi kakav je taj pravoslavni narod u nasoj zemlji..a cini mi se da vise od 80% zagovaraju ovakve stvari i podrzaju \"ljude\" poput ovih sto ih cini istim poput njih. pogano i zalosno ujedno. pozdrav