Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivim u Njemackoj pokrajini Hessen. Ovde niko ne prica o izboru Predsjednika. Vise se KLIX bavi politikom Njemacke nego ljudi ovde ili novine. Vise je clanaka na bosanskim portalima nego na Njemackim o danasnjem izboru. C c C c
Ne možemo mi naprijed kad imamo retrogradne srbe zločince.
..mozete se nadati da cemo uskoro vratiti srbsku zemlju a teroristicke svinje protjerati u anadoliju...gdje im je i mjesto...:)...dace bog
@drinskyargonaut Koji to vaš "Bog" će dat? Onaj Lucifer koga ko "Mešiha" u Talmudu pominjete? Ništa od toga. Kad se pojavi Isus (Isa a.s) ode ti "Meših" i tvoj "izabrani narod" u p.m! Zato se i koprcate i širite laži preko medija jer vidite da se svijet polako budi. Servirate priče o "pronadjenim pasošima" i ostale gluposti. Bit će mi čast kad lov na vas otpočne da budem medj lovcima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Lahko je njima kad nemaju srbe zločince kao mi.
@BosnianSerb Nikad mi nije palo na pamet da pobijem jedan Narod a to je vama srbima potreba kao i potreba za vodom. A na opancima možete ponijeti zemlje koliko su I vaši đedovi donijeli u Bosnu iz vlaške.
Malo ekavice pa malo ijekavice... ...izabrat će u nedjelju novog predsjednika Njemačke. Predsednik Nemačke ima ograničenu izvršnu vlast, ali se smatra jakim moralnim autoritetom.
Baš. U razlikama je bogatstvo. Jel pisalo tako? Ispravljeno je. Mah. I sadržajno je, vrlo, nema šta.
Nema frke u Njemackoj...CIK na aparatima
@morski A ti to ponavljaš jedno te isto po Hasbara šablonu? Pazi ovo, judaizam i talmud nisu vjera nego dijagnoza. Tvoji nalogodavci su karcinom na zadnjici društva. Pokenjam ti se u talmud.
joj kakva im je ovo iverica u parlamentu.....furnirana iverica drvodom sarajevo
Zamisli da im je puno drvo i koža kao kod nas.... i oni bi se zalijepili za fotelju!!!!
@Andy. ...pa i u nasim skupstinama je iverica...a fotelje zaista jesu po zadnjoj modi kozne.....plemenito drvo je samo u beogradu ali je to napravio kralj...ovi sto danas tamo sjede nisu u stanju ni ivericu bez kredita da montiraju....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
eno i dupljak adolfa hitlera viđen u austriji, otišo kod famelije, pa u berlin na glasanje
Dupljaci samo kod nas glasaju......
@Andy. vaskrsno mu prađed da glasa
Nadam se da ce izbori proteci u najboljem redu.....hahahahha
Hahah, javlja CIK.