Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno bi bilo za očekivati da će se sad srpski specijalci u tajnosti morem prebaciti do Sirta, i u kvartu gdje ISIL drži zarobljenike napraviti totalni hršum i rusvaj pri oslobađanju svog čovjeka iz kandži besnih islamista. Krv nije voda, zar ne ? A njegovim venama teče srpska krv. Pa onda... Ili će Srbija reći "hebiga... tako mu grah pao" i ne poduzeti nikakve konkretne korake za oslobađanje nedužnog čovjeka krvi srpske ? PS. Šalim se :) Ipak treba imati sposobne ljude i obučene za takve akcije.
Ove bradonje me ubiaju. Vjernik sam i ovo što rade nema veze sa vjerom. Volio bih kad bi se muslimani ujedinili i izbrisali radikalizam.
Neka im dragi Bog bude na pomoći.