Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam previse o njima ali iz ovog videa i teksta da se zakljuciti da je vojska ovdje bukvalno navikla da vlada. Gadno je kada naviknu a pritom su i sila tesko ce se tu sta promijeniti da vojska dodje pod civilnu vlast.
a zapad reaguje samoo gdje su sigurni da mogu dobiti
Pa i mi da nismo strateska zona i da nismo od interesa velesilama ne bih nikad ratovali? Al malo morgen, dok ima i jedan covjek ne kod nas, vec u svijetu, ako ovaj ne izazove probleme i rat to ce uraditi onaj. Bio ti konj ili majmun isto ti je, bice nepravde dok je covjeka i to je to. U Maroku od ruralnih poglavica zavisi citav maroko, EU ima poglavicu-Orbana. Svaka rupa ima peninsulu, i zato gdje ima pravde bice nepravde jer da nije sunca zemlja ne bih kruzila oko njega.
Tu ne zapas opet s prsticima.
Istjerali su 600 000 muslimana a sad se krve između se.
I nek se rokaju. Ovo su oni sto su protjerali Rohinje i niko nista.
Gdje rusija i kina umjesa prste tu je siromastvo bjeda i klanje.
Nakon sto su uradili entičko čišćenje nad muslimanima prije 4 -5 godina, nikako me ta zemlja ne zanima, ovo je karma čista..
sad izguugla prije 10 godina je to bilo.
Karma ne postoji, to je hinduisticko izmišljeno ucenje suprotno islamu..
Ovaj rat je "zaboravljen" zato što CIA nije uspjela postaviti svog predsjednika/icu.
Au sranja u ruandi
Treba njima demokratiju uvesti