Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bratska Partija
Mogli ste se pomaziti po glavi.ićima
ovo je idealna situacija... Srbija sa svih strana okružena NATO državam...gri se sa Rusijom... ne može bolji scenario
Erotika agresora
Uefa treba suspendovati Srbiju zbog ovoga, sa rusima niko iz Evrope nece da igra
Srbi i Rusi su istovjetan narod (jedino Admiral Davor Domazet - Lošo ima drugačije mišljenje.) tako da ovo ne čudi. I pomogli su jedni drugima kroz Istoriju više puta. Dovoljno je samo pogledat Ruske generale iz rata sa Napoleonom da ti sve bude jasno kakva je veza izmedju Srba i Rusa.
Znaš li ti druže da Srpski generali koji su učestvovali u Napoleonskim ratovima su daleko najmanji doprinos koji su Rusi imali jer Srbija uopšte nije bila dio koalicije, Mađarska, Crna Gora, Otomani, Španija, Holandija da ne nabrajam dalje su se borili protiv Francuza i hočeš da kažeš da par dobrovoljaca preslikava neko bratstvo. Pretraži malo Napoleonske ratove i informiši se. Tradicionalnu su upravo Francuzi največi istorijski saveznik Srba.
Kome je ovaj prijatelj taj je neprijatelj zdravoj pameti.
Osmana......Osmana...... Osmanegaaaaaaaaa
Nije loše imati iskrenog prijatelja...to nekome smeta nekome ne,po pravilu.Treba biti pametan u ovom vremenu kada je interes ispred svega.Jedino ne treba imati neprijatelja.