Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve dok je Bajdena, Trumpa, Netanjahua i ostalih neka i njega. Mora biti neki balans u svijetu.
U BiH je najbolji model evo se 30 godina uce na vlasti, narodu nikad losije njima nikad bolje. Model za pozeljeti.
I Erdogana što nekažnjeno ubija Kurde i po Siriji ako treba, i onog iz Saudijske Arabije što nekažnjeno kasapi novinare i ubija djecu po Jemenu, i talibana u Avganistanu, i ludaka sa "policijom za moral" u Iranu i diktatura Katara i Al Jazzere, itd.
Živio ti nama Putine dok se ovaj mrak nacizma i cionizama ne pobjedi.
A od EU fondova i NATO članstva za tebe Bošnjo jedan kuvac! 😄👍 Pročitan si od Evrope. Nisi ti Evropa.
gooUser1642116094 Trenutno ovo nije Europa trenutno je naša Europa u raljama naccista
Kakvih osam godina mandata. Od kako su formirane Federalne rezerve u Americi kao privatna institucija nekoliko (jevr.) familija, oni su jedini gospodari života i smrti u Sjedinjenim Američkim Državama. Tzv. “predsjednici” su njihove puke marionete. UKRATKO: Vlast u Americi se nije promjenila 110 godina.
Bila je i baba Merkel 16 godina pa je niko nije zvao diktatorom
Zato nikad nece srusiti rekord americkih vladara iz sjene, koji vladaju vec skoro 2 stoljeća.
Da se ja pitam da li sam za nato nisam.Da li sam za Rusiju nisam ni za nju.. Jedan je Tit❤️ bio..
jedino ga smrt moze zaustaviti
To je svijet koji se sviđa našim sugrađanima Srbima i Bošnjacima. Vlast drže despoti kao što su Putin i Erdogan, demokracija je napad na stabilnost i vlada jednoumlje. A opet nekako svi idu na taj zapad, provlace se kroz sume i preplivavaju mora.
Putin nije predsjednik od 1999. , tako da je to pogrešno u startu
Hoće, duže od Staljina i to lagano. Ta istočna močvara je gadnija i od Balkana.
Потпуни идиотизам да се лик поново кандидује. Ни раније није требало да се кандидује законски, па је Уставом Русије обрисао позадину, што довољно говори о тој држави, народу, менталитету. Путин кандидатуром поручује свијету да су Руси тотални ретарди.
Nema tu ni ustava ni drzave to je lična diktatura
Мање више је све диктатура. Погледај САД; имају свега 2 кандидата, метузалемчине сенилне, и обојици кампање финансирају ИСТЕ корпорације. Онда ти ликови диктирају свијету политику, посебно Западној Европи која нема своје ЈА.
cuj zapad pametuje o ljudskim pravima, a kod njih kontrola na max ccc
Zasto ljudi iz istocnih zemalja trče na zapad?!
Idu retardirane ovce, koje samo zanima materijalno. Sta me briga sta izmanipulisana rulja radi i gdje ide, vidjeli smo tokom korone koliko ste svi retardirani.
Stanite malo, nije Staljin bio ruski nego sovjetski lider!!! Staljin cak nije bio ni Rus, nego Gruzin.
Немачки ГЕНЕРАЛ: МОРАМО се припремити за РАТ
Putin je prodavač magle. Kako god da se ovaj rat završi uopšte ne sumnjam da ce on ovim budalama to predstaviti ko pobjedu. I da sve izgubi oni ce povjerovati u pricu da je uništio vakcine za koronu i onda se povuko i spasio svijet 🤣
Sve koji žele diktatore i autokrate treba deportivati u njihove države, nebitno koju religiju ili ideologiju dotični koriste za sprovođenje diktature. Demokratija, sloboda i sekularni zakoni nemaju alternative. Stoga, mrš u Rusiju, Arabiju, Kinu, Iran, itd. kako ko kojeg diktatora simpatizira. Mrš.