Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je sekta mamicu im jbm treba to dobro ispendrecit da propjevaju ko im je šef
Hoooo budaletina. Ono bi jelo is supermarketa ali nece ugalj i gorivo.
Dragi su mi ovi "aktivisti", isto dijeca, tvrdoglavi, nesta oni kao hoce, a ne daju nikakve korisne prijedloge, solucije. Primjera radi, prozvodnja el.automobila tj.baterija zagadi kao 3-5 godina koristenja automobila na fosilna goriva. To je samo proizvodnja baterije, gdje je proizvodnja struje, kratak zivotni vijek, odlaganje itd.
Ko finansira obe budale, zašto to niko ne istrazuje! Greta I ovakvi, ko su oni, kakve poruke salju, zašto su svuda po svijetu, zašto su svi isti, woke idioti. Jel svijetu dosta ovog...?
Ma mrs vise! Treba protestovati, ali ne unistavati ovakva historijska bogatstva!
Ali si naravno istresao iz plasticne ambalaze ( reciklirane sad ce neko reci )
Gle aktivista šta rade. Koji kreteni i štetočine, nevjerovatno
Sta si po zanimanju? -Aktivista
znaci isto ko i influenser, zivis na tudjoj grabaci i palamudis