Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
WFT... izvini na izrazu ali ne molim te ne seri. Ako imas nesto protiv Sa-x molim te da ga ne citas. Ako vec citas, ne salji bezpotrebne i glupe komentare. Naslo se vas nekoliko pametnjakovica da solite pamet o pismenosti. Ako mislite da mozete bolje i \"pismenije\" pokrenite svoj portal i radite, a siguran sam da ne biste bili ni do koljena nasem Sa-x.
Ovo ko iz ocajnih kucanica, hehe! Na izgled sve ok, obicno domacinstvo, a unutar zidova mracne tajne - buuuhuuuuuu!!!!
\"...a niko od komšija nije primjetio da je s dvjema ženama živjela njihova majka.\" Kako to može sa njima ŽIVJETI majka koja je umrla prije 30 godina? Vi ste stvarno postali obično smeće od portala...
sacuvajte i vi svoje starce - gorenje!
jel se pokvarila nakon 30 godina ?
Dozivotna kazna za 83-godišnju staricu heheheh