Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala dragom Bogu... cuda se desavaju...
NB nikome ... pa nijednoj državi na ovom kamenu u svemiru... ginu ljudi... ovo da se je desilo i u Rusiji... žalosno bi bilo i iste težine žalosti koliko I za Tursku... priroda neće birati koji život uzima.. čovjek može... i bira da civile ubija... kako bi pritisak izvršio... a malo se cini da se zaustavi... ljudsko biće je najgore na ovome kamenu.. bila to kugla ili ravan.. na kraju nije ni bitno...
Dobra lekcija teoreticarima evolucije i onima koji ne vjeruju. E hajmo sad ovi pametnjakovici da pitaju sto nisu svi prezivjeli.
Teško iskušenje zaista… 7 dana bez hrane, pića, kretnje, društva. Bog se smilovao svima
Ne moze covjek vise od tri dana bez tecnosti. Nesto je pila
Najjace cu mi ove nase fb zene sto putuju kaze otkazat cu let za Tursku kao vidite sta se desava, tebi ako je sudjeno u svom krevetu ces preseliti od smrti se ne bjezi to je zapisano kad smo jos dosli na ovaj svijet.
Pa dobro, onda joj je teoretski i sudjeno da ostane kuci jer joj je tako zapisano 😁 zar ne?
Pa valjda one idu u Istanbul, tamo je sigurno? Druga stvar, jarane otidji u Ukrajinu sad ili negdje u Afriku, pa testiraj tu sudbinu... eno za dan 10 000 Rusa pobili. Sto se vise upustas u opasne situacije, ili sto nezdravije zivis, veca je sansa da ces umrijet/poginut
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hvala dragom Bogu
A zamisite da su Bijeli ŝljemovi i civilna zaŝtita u Siriji zvanično obustavili potragu jer,kako navode nakon 100 sati nema ŝanse da će naći ikog živov!PA TAMO DOLE NEKO JOŜ ČEKA NA POMOĆ!!!