Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tzv Izrael je najveće zlo današnjice
Oni su sami od sebe kontradiktorni, zionisti vjeruju u obecanu zemlju od Boga a ateisti su, ne vjeruju u Boga
Mislim da je Izrael ipak na mjestu broj 2, Veće Zlo je Putinova Rusija. Nisu slučajno izabrali "Z" kao simbol za svoja zlodjela.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sve al bas sve identicno sto su nacisti njima radili u ww2 oni sad rade Palestincima i izraelci su nacisti 21 vijeka
Ja sam zamijenio čitajući ovaj članak, ljudi ovo ne vodi dobru, gdje su te demokratske zemlje, svijet je na rubu propasti.
Zanijemio
Zasto nazivate to kampovima.To se zove koncentracioni logor.
Dokazi ko kuca Ausvic kod cifuta u Okupiranoj Palestini
Kampovi ? ? ? To su logori smrti za Palestince.
Na zalost se bojim da ce tesko ikad postojati normalna drzava Palestina, cionisti su napravili hamas i sa parama i zivotnim traumama "gurnuli" Palestince prema Hamasu... jedino Fatah i skolovani Palestinci van Palestine bi se mogli organizirati... ali znajuci sklonost arapa mitu i korupciji i lagodnom zivljenju ne daju puno nade, tuzna prica ...edukacija i svijest o domovini mnogo znaci, mnogi nisu ni svjesni koliko.
Nitša novo od robovlasnika, informišite se malo o hidtoriji Slavena i vidite ko je organivozano robove prebacivao, organizovao i plaćao otmice istih, prebacivao preko Krima iz današnje Bkelorusije, Ukrajine, Rusije, Slovačke i Poljske uz pomoć Tatara i Rusa (mahom prema arapskim zemljama, krimska ruta) te sa zemalja Balkana opet uz pomoć Talijana, Austrijanaca, Mađara i Turaka (prema Zapadu, balkanska ruta)
Dobro se izlajte pritiv Izraela, više ništa i nemožete. Ne shvatajte me pogrešno, i ja bi volio da se Izrael vrati u granice iz 1948, ali od lajanja nema ništa, oni ne čitaju klix!
jel ikome cudno zasto cnn ovo prenosi? do sada su skroz bili na pogresnoj strani. sta se dogodilo?
Gamad Cionistička. KAT TAD!!!
*KAD TAD!!
iran je neprijatelj aparthejda i represije izraelskog režima i zato valjda iran treba biti izolovan i sankcionisan od ujedinjenih nacija, jer je to jedina država na svijetu koja usprkos ujedinjenim nacijama ne podržava i koja se smije suprostaviti takvom izraelskom režimu.
Na žalost, ovim je Izrael opravdao zlodjela koja su nad njima vršili nacisti ..
staro Bosansko prezime😆👌
Isto kao i Stanković što je starosjedioc u Kanadi ili Čikagu!!!
Jel ovaj bosanac Muhamed el Ran potomak drevnih bosnjaka Kotromanica ?
Ne on je praunuk brata tvog pradjeda!!!!
Dal vam je sada jasno, da je Hitler bio upravu?
Ako je imalo ovoga istina a na žalost sigurno jeste, kad tad će sve izaći na vidjelo i za ovo će se morati odgovarati i pred ovozemaljskim sudom. Razbiće im se ovo o glavu. Pitajte sratka mladića šta sad radi.