Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahahaha top lista nadralista.
Dobit ce zivot duplo bolji nego u afganistanu. Vec se otvaraju kampovi za prijem Ko je dosao nikog nisu vratili. Znaci ostaju 100 posto u usa
bush,gitler i staljin u isтi каlup
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tesko onima kojim ovi pomazu
Svi ce dobiti zelene karte i zivot dostojan covjeku ako hoce da radi imat ce. Tako ti je u americi
Otisao davne 94, President Clinton me docekao, i obezbjedio sve sto mi treba: zelena karta, posao, skola,drzavljanstvo,passport..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ooooooooo "Dream team" ..............................................
Barak Izetbegovic, Bil Covic i Djordje M. Dodik
PRANJE SAVJESTI I OBRAZA!!!
čim ovi pomažu, znaš kol'ko je sati :D
tragi-komično, oni bi trebali u najmanju ruku da se poklope ušima i ne javljaju se
Je li to i kod vas tri člana? E, prvo ćete do Dejtona!
Svi istog gazdu slusaju
Na isti način Evropa a mogla bi pomoći i Amerika jer su ućesnice našeg nereda i nesreće nakon što su nas priznali kao građansku državu trebaju riješiti problem građana BIH koji ne žele u etno nacionalne torove muslimansko katolićko pravoslavne.Pa nek se hebu i bakir i Čović i Dodik.nek nastave zaduživati svoju djecu i svoje uhljebe i nek oni rade za njihovo bogaćenje.
Tri amigosa 🤣
Kakvo licemjerje u pm...
Sotone
Institut za međunarodne finansije (IIF) procenjuje da je u drugom kvartalu 2021. godine globalni dug dostigao rekordnih 296 hiljada milijardi dolara.
Paradox!
Wow. Mora da je jebbena apokalipsa around the fucking corner....
Joj sto ne mogu supe na viljusku.