Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
erdogan pripada na celo drzave koje ga je narod izabrao, al me samo interesuje gdje ove pripadaju po stavovima i ponasanju
Nadam se da ce ove i ovakve biti uzor mnogim sestrama kako NE TREBA raditi, i da ce mnoge podstaknuti na pokrivanje svojih tijela!!Zena stiti sebe i svoju cast lijepim oblacenjem, nevinoscu i cistocom!Ove i ovakve na kraju zavrse onako kako su zasluzile, iskoristene,ofucane, cesto na drogama i spolno prenosivim bolestima, same bez igdje ikoga!
Same sebe ne postuju a hoce da ih neko slusa..fuj
svaka im cast. treba ih sve poslati u kabul. i ove nase izbetgovice,siljadzice,cerice i ostalu lopovsku bagru. oni su muslimani ko i ja kad izadjem petkom pa se nalijem ko konj i onda odem do svoje trebe i dobro je opalim u vanbracnoj vezi. eto toliko od mene
kolika je samo ta njihova mrznja prema erdoganu da su spremni sebe poniziti i spustiti na zivotinjski nivo, samo da proguraju svoje ideje. Isto se desava i u egiptu..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ove kurve treba izlemat i poslat u Ruski kazamat na preodgoj. To je sramota i za ženski rod i za demokraciju. To nisu nikakve feministikinje , jer ono što one rade, nije borba za ženska prava , nego obična degradacija žena.
Kad vidim ko je protiv njega, sve mi je draži.
Apolitican sam,manje vise.Liberalan sam skroz.Ali u momentu kaka su se pocele podizati feministkinje i to one okorjele,porodica je pocela da gubi svoj osnovni smisao.One bi da pilotiraju borbenim avionima,da soferiraju trakerima,da plove tankerima a onda se zale da su i one samo zene i ljudska bica od krvi i mesa i da ne mogu stizati bas na sve.A najmanje da budu uz porodicu i da se brinu za svoju djecu.Feminiuam do odredzene mjere.Zene su stub porodice i nisu niciji robovi i izuzetno ih postujem.Ali ove skacu u islamskim zemljama i bacaju gole cice ljudima u lice,pa se cude kada im feministkinje kao u slucaju u Tunisu poruce da ih ove ludace sa zapada za ime Boga samo puste na miru.
A kad su ove opajdare protestvovale gole u crkvi protiv Putina i kad ih je ovaj zatvorio, ovdje ste ih podržavali...
Ja vala nisam.golotinji nije mjesto na javnim mjestima posebno ne u vjerskim objektima.Ove ni pred Bogom respekta nemaju kako ce ga imati prema nekim drugim.Ovakva sorta je najgora ni plod im u utrobi nije svet.
Ja cu ih uvijek podrzavati ali u mom krevetu.
Mijenjam šestoricu politicara za jednog Erdagona. Potpis, Bosna I Hercegovina.
Erdogan jest vjernik, al nije korumpiran. Pa da mi imamo jednog Erdogana, nama ne bi ni trebali kojekakvi MMF Krediti (ili ne u ovolikoj mjeri) jer bi se novac investirao tamo gdje treba, a ovako ih kupe kriminalci tipa Lijanović brothers, a zauzvrat imamo demokratiju
Erdogan nema nikakav "režim". To je vlada, legalno izabrana na demokratskim izborima, a režim je samo u glavama...
Svatko bi da bude na naslovnoj strani 70 milionaTuraka su glupi neznaju koga da izaberu za predsjednika treba im neka štuka da kaže
Guske obične !
Obnažene+išarane?Drage Femenke,zar zaista očekujete da vas neko shvati ozbiljno?
I dodje ti neka kurava polugola da ti prodaje pricu o moralu.
kuravele nedojebane
hoćel iko ove kurve jednom najzad pobti da negledam ove gabore
Ko li ove kurave plaća, to bi se trebalo raspitati
Gomila isfrustriranih kurava će baš uzdrmat Erdogana. :D