Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka ima neko i u deomokratama da bar priča o korupciji koja izbija na svim stranama.
Ma najjaci su ovi sto se protive vakcinaciji a svi primili vakcine od prve do zadnje...
Kod nas sa 70 traze gdje imaju povoljno nišani a ovi tek pocinju karijere
cuj dinastija Kennedy hahahah e moj klixtorise
Sta je sljedece, Kubanska kriza ?
Ove dinastije treba zabranit ovaj nema kvalifikacija mimo imena, ko Buš birvaktile
Par dinastija koje jadu USA.
jashu*
Kako jašu kada su ih pobili ko god je podigao glavu. Ovoga isto čeka neki pad aviona, saobraćajna nesreća... Nema rizika od čačkanja po arhivama...
Ako ne igraš za naftaše i farmaceute a on radi protiv njih ostaje mu šaka antivaskera i zelenih. Tako da sinak i da pobijediš ideš stopama babe i amidže tj ima da te ucmekaju. Ubica će biti neko ko je bio opsjednut tvojim radom na zaštiti okoline i sprečavanju obavezne vakcinacije.
Jos jedan mladic od skoro 70 god. starosti. Sta je ovo kod Amera - Biden ima 79, Trump 77....sve sam metuzalemi. A mozda su kod njih 70e kao kod nas 40e ili 50e ????
Mogao bi i on biti ubiVen.
Znači i oni imaju svoje Izetbegoviće...
Lik poveza izetbegoviće u istu rečenicu i Kenedyjeve , gasi klix motaj kablove
Gdje ces bolan Izetbegoviće trpati u istu rečenicu s Kennedy familijom. Ako ništa drugo, oni imaju daleko vise klase. A pošteno su i završavali fakultete. Nisu bez diploma glumili doktore i istovremeno govorili istim rječnikom kao ona Bakirova sapača
dajte nam trumpa
Nije vas sve deep state pobio, čudno da ima još neki Kenedy a evo ga izaziva atentat na sebe kandidaturom