Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajmo ljigavci! Po čemu smo "diktatorska zemlja"??? Jel zato što smo dosad primili 4 miliona izbjeglica i spičili dosad 22 milijarde evra iz vlastitog džepa za njih a od vaših pišljivih 3 milijarde ni centa do danas ne vidjesmo? Jel gore izbjeglički domovi po Turskoj?? Jel se demonstrira protiv migranata? Taj val migranata ste vi smrdeljavi Jebivropljani izazvali a mi sa sve to platimo, a? Al zato opet mi "diktatori". Ljigavci perfidni!
Pored Katara i Sauijske Arabije, Turska kao ijedan od tri inicijatora rata u Siriji ima obavezu da primi i smjesti izbjeglice. Nije Evropa napravila rat u Siriji, nego Turska zbog sirijske nafte. Zbrinjavanje sirijskih izbjeglica je najmanje što Turska može da napravi, i mora da napravi.
@sezam.susam Tvoje proseravanje je tipično jedne evropske balkanske fukare koja crpi informacije iz cionfašističkih medija i sa ultradesničarskih portala, i koja zbog toga sebe "turkologom", "orijentalistom" i "ekspertom" smatra u čvrsto je u to ubjedjena. Alo, ja sam tu na licu mjesta imaginarne "diktature" al ti fukaro balkanska tamo preko 3000 km bolje znaš od nas ovdje? Ma važi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Htjeli ste Siriju po manirima "arapskog proljeća" "demokratizirat", izazvali ste bujicu migranata od kojih smo mi najviše primili i to po najnovijim standardima. Kod vas se pojave 10 njih i odmah izlazite na ulice, meljete i valjate najsuludije teze o njima, podturate im pasoše koje eto "slučajno" kasnije "pronadjete", ubijate ih, smjestite ih gore neg stoku i vi "demokrate" a mi "diktatori"? Ma pljuc!! PLJUC! HRRRRRRK PLJUC VAM U VAŠE EU VIZAŽE!
Današnja Turska jeste diktatorska u kojoj je preko 50% birača izabralo budalu Erdogana na vlast. Farsa od navodnog puča, namještenog da bi se blesavi Erdogan nesmetano obračunao sa svojom najjačom opozicijom. Jako podsjeća na Kristalnu noć 1938. Četnici, Nazisti i Erdoganova Turska, je jedno te isto, pogotovo kad se ima u vidu da je turski narod već izvršio jedan genocid nad Armenima, a trenuitno sprovodi novi genocid, nad sirijskim Kurdima.
@sezam.susam Ako je izvršen "genocid" nad Jebimenima ( iskreno, žalim što ga nismo počinili, kad vidim šta po Aserbejdžanu rade) zašto već decenijama odbijaju našu ponudu da se otvore ratni arhivi i uporede sa njihovim? Naši su svjetskoj javnosti dostupni, probaj prić Armenijskim! Grčevito odbijaju otvorit ratnu arhivu i to decenijama! Zašto? Jer se boje da će bit provaljeni ko ratni žločinci i koljači Tašnaksution brigade! Aaaa? Haj mrš "ekspertu"!
Sta je ovo Klix uklonio skoro sve komentare. Mora da je Bake naredio da se brise sve ruzno o Jadovanu. Bice posla za administraciju jer je Bake u stalnom cucnju pred Jadovanom.
I još nešto, Bošnjaci, ne svi al najviše ovi "liberalne" Sarajlije, komunjare, pro-djikanski čamroljubi i "apolodžajzeri" genocidaša, dokle god ste takve šlihtare i pičketine genocidi će vam se uvijek ponavljat. Eto vam vaši smrdljivi djikani dok vas jednom rukom grle u drugoj drže spremnu kamu za vaše vratove. Ko vas jebbe, nek vas sve masakriraju. Boli me tuki za vas, sami tražite. Al pljunite im po Putku pa će te vidjet kolko vas "vole". Ljige
Pljunuti i po Putku i po kretenu Erdoganu Vi ste ista govna.
@sezam.susam Ako smo mi "govna" onda si ti muha zunzara kojoj su ista "poslastica", zar ne? Uvijek slijetiš da jedeš čak i preko gladi.
Treba svaka drzava u Evropi bojkotovati Tursku. Hej, reci Njemackoj da je nacisticka jer ne zeli da dolaze i da sire svoju diktatorsku propagandu, je stvarno debilno
Govna turska....
Eh jesu se ovi AKP-ovci razsirili po evropi ko da niko nece za nji u TR glasati.
samo da se nadovežem na 8.mart zene nisu samo za rađanje i kuhinje nego su i za gutanje slipave tvari
samo da se nadovežem na 8.mart zene nisu samo za rađanje i kuhinje nego su i za gutanje slipave tvari
samo da se nadovežem na 8.mart zene nisu samo za rađanje i kuhinje nego su i za gutanje slipave tvari
Nova Jalta : Putin i Trump ce se na ljeto sastati u Sarajevu ! citajte na portalu- The Bosnia times.ba ! http://thebosniatimes.ba/clanak/7585
samo nemoj te bosnu branit i spominjat
samo nek vise ne spominju bosnu da nas oni ne brane
Zna Jadogan da Turci po Europi zele modernu drzavu a ne ovu diktaturu koju on hoce da stvori - pa ovaj referendum, ako prodje, je kraj Turske republike. A mogao bi proci, jer, kao kod nas, Turska je puna seljaka i neskolovanih mamlaza koji glasaju za Jadu kao kod nas Turkofili za Bakira.
Kaže mi jaranica iz Ciriha da tamo Muslimani imaju mogućnost učiti "boosoonski"
Je li ti to jaranica ili ortakinja bre?
Jaranica bre, što pitaš?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)