Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dejton 2 nece Bosnjacki politicari a kamoli Srpski ili Hrvatski. Bosanska vlast je strukturisana sa Dejtonom kao drzava za uhljenljivanje, drzava koja ima dva entiteta, federacija 12 kantona i svaki kanton oko 30 poslanika, milion nekakvih ministara, premijera itd....kako bi guzonje sa jedva zavrsenom skolom i kupljenom SDA diplomom zarađivali da im nema kantona?
politička volja problem BiH A GDJE će nam sadašnji pllitičari ako dođe do promjene Daytona
Sto bi ga mijenjali, da nije bilo Daytona ne bi ni RS koja je rak ove zemlje. Posto su nam digli embargo rat bi trajao jos samo pola godine i izbacili bi tu stoku iz nase BiH kao sto su i Hrvati uradili i to je jedino u cemu im zavidim.
Poserem ti se i na dejton i na dejton 2
Luđačke glave obojene hrv i srb etnonacionalizmom i aparthejdom već 25 god uništavaju ovu zemlju a Srb i Hrv dopušta da im takođe etnonacionalizam uništava i njihove zemlje. Dokaz takve politike je nekoliko miliona iseljenih državljana sve 3 zemlje. Korupcija, siromaštvo nepotizam haraju ovim državama. Osuđene su na propast i za par desetljeća će i nestati. Ovdje će vrviti od azijata i ostalih...
Gradjanski koncept je buducnost no prvo zabraniti ovim nacionalistima da djeluju
Kao i za vraćanje Kosova u okvire Srbije. Pa RS je i nastala kao kompenzacija Srbiji za Kosovo. Srbijanski prijatelji u Europi, Franci i Briti su to već tada isplanirali.
"So hat die Partei "Kroatische demokratische Gemeinschaft" HDZ..." Prevodite kako treba tudumi
dajte svima 2 000 maraka plaće i eto dayton 2 stvoren odma
"entiteta Republika Srpska, nastalog u ratu protjerivanjem bosanskih katolika i muslimana. .." dalje ne treba
ovde nema dobre volje u kuci,a ne izmedzu ovih zloca SDA,HDZ I SNSD..
Ako ista postava veleizdajnika i kriminalaca budu novi-stari pregovarači i potpisnici Daytona 2 onda je bolje da na ovome ostane. Nama gospodo ne treba neka nova luđačka košulja, nego temelj za pravnu i funkcionalnu modernu državu.
ma ko se meni to plobudioooo
Tri predsjednika tri vladajuće nacionalisticke stranke dvije policije dva entiteta tri zakona tri države u državi.. to nema nigdje .. to je eksperiment koji pod hitno treba zaustaviti
FUCK FASCIST & GENOCIDE-BASED ENTITY SO CALLED "RS"
@BegovskaStrijela Fakaj ti onog ko je to potpisao
Ovaj je totalno poludio,čitao sam dok nisam pročitao ovo o Čoviću i HDZ-u...