Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi sve boIesnici hodaju među nama... Ali bez brige, nakon što ih uhvate zagarantovan im je hoteIski smještaj kojeg EUropejci zovu zatvorom.
@četničko pseto - knele Ja, dok su samo kršćani dovoljno bolesni da uništavaju cijele narode.
nigdje vise nije sigurno zivjeti
dok god onima koji ovakva zlodjela cine ,ne bude u tijelo OD NOGU prema gore ,ispaljeno onoliko metaka koliko su oni ispalili u nevine ljude ,a za djecu -petostruko ,ovo ce se desavati.eto BREJVIK dobi 21 godinu za onoliku pobijenu mladost??????KAKAV ZAKON -BOZE SACUVAJ!
Sto ne mogu ovih ovakvih kao ovaj Knele. Jaki na rijecima, kao sto su u ratu bili protiv civila. A cim na njih neko izadje ravnopravan 1 na 1, bjezi gdje ga noge nose.
Ovo je strasno , cemu vodi ovo sve ?
Kakvi ste vi BOLESNICI !!! Kako ovakve stravične stvari možete komentirat na ovakav način (\"muslije\" \"kršćani\" itd) Zločinac je zločinac i za mene on nema religiju jer je takvim činom, kao što je ovaj gore opisan, sam sebe iz religije istjerao.
ni vijest ne znate ukrast, djevojcica koja je ranjena, podlegla je u bolnici nakon 10 min. RIP.
@ccc neee sa tim nemam problema a tebe ocito pubertet spuco ili klimaks ili si jedan od onih sa potvrdom ludila ili nemas mozga ako je tebi ovo samo vijest a ja znam sta govorim i stojim uvijek iza svojih rijeci a vidim smeta ti komentar vjerovatno si negdje u njemu sebe pronasao
za to da se ovom portalu odmah i bez odlaganja dodijeli neka nobelova ili kakav orden i sl. zbog nemjerljivog doprinosa na području pomaganja psihopatama i nacionalističkoj stoci davanjem besplatnog prostora za ispoljavanje svojih bolesti, odnosno rješavanju frustracija makar i ovako anonimno putem idiotskih komentara ( evo moj slučaj npr. nije ništa bolji od ovde naciostoke ) jer i ja povremeno liječim svoje frustracije ovde jer nemam drugog mjesta a ni para da se kvalitetno oslobodim svojih problema gospodo sa KLIX-a HVALA VAM
@ccc, jel to puca PMS ?
@ccc ne znam sta hoces time da kazes mozda je tvoje strucne spreme naziv a mozda cak i nize sa tim komentarom a ja kakvu strucnu spremu imam prvo nije te briga a drugo o tome ti mozes samo da sanjas prema tome poklopi se ako nemas sta pametno napisati
I onda kaze ne treba smrtna kazna, ljudska prava, ovo-ono.
@ccc. jel to naziv stručne spreme ćirilicom ?
J.eBi te mi MamU srpsQ
imate svi svoje paraolimpijce samo sto su nesposobni da bilo sta osvoje
zna li neko kada pocinje danas sjedeca odbojka da se i ja upoznam s tim egzoticnim sportom koji je nacionalni simbol bosnjaka?