Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo bismiletom, ko i ovi nasi zeleni
zeleni barem sakriju da se ne vidi kako to rade, ovi dodju i uzmu samo...
Rusi pokradoše krompir Ukrajincima
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kadirov je daleko od muslimana i Islama
Ma dabome, niko nije vjernik samo Bosanski Bošnjaci tj. Bosanski Muslimani, Turci ništa od kojih je i stigao Islam u BiH i ove prostore...
Upamtite nisu to pravi muslimani. Muslimani ne napadaju za vrijeme svetog mjeseca osim ako su napadnuti da se mogu braniti. A kamoli jos da pljackaju i napadaju tudju drzavu, jer ovo samo varvari mogu raditi...
Izrodi .
Prave krmčine.
šta bi drugo agresor radio nego pljačkao već vođeno na ovim prostorima
Pa zato su se i prijavili da ratuju. Sta ocekivati od cigana ...
Lazni borci, a istinski kriminalci. Ceric bio na inauguraciji. To je samo jos jedan pokazatelj u kakvoj smo mi zabludi, hrvati sa zapadom, bosnjaci sa turskom i arapima a srbi sa kinezima i rusima. Njima mozemo biti interesantni samo u svojstvu sluga i topovskog mesa.
Toliko o elitnim putinovim specijalcima
Zanimljiva evolucija, inače su Čečeni kroz svoju historiju bili stočari, ako ovladaju i poljoprivrednim esnafom, ko zna kakvi će biti..
Ja mislio samo ISIL-ovci kradu kado ono i ove Sufije Kadirovci 😂😂
Gamad nakoćena.
A poste...
Oni muslimani, to je bagra
Ko da je ARKANzas.
Samo zbog toga i postoje ratovi
Ovi pljačkaši i ubice iz Čečenije su najveće propalice koje su kao prvo izdale svoj narod i pobili ih doslovno do zadnjeg, ko je bio za samostalnost Čečenije. A sad ubijaju Ukrajince da Rusi ne moraju to raditi. A zašto su Bjelorusi to odbili? Neće oni iako likuju kao saveznici. Ali narod nije htjeo. Bjeloruska vojska to nije htjela.