Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A đe ti je to Miloševića stigla pravda, sunce ti poljubim?
Ubili ga oni,koji su ga i nahuskali da razbije Jugoslaviju,koji su mu prvo slagali da mu ne moze niko nista. Ali neki kazu i da je ziv,da se krije negdje u Rusiji,ko ce ga znati.
umro k'o ker iza rešetaka u tuđem svijetu, pod stare dane piš'o i srao u gaće
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ako im ode assad s vlasti zalice za njim ko libijci za gadafijem ne seri karla jesil naucila hodat
haahahah Asad moze mirno da spava jer ce umrijeti prirodnom smcu bez presude bas kao i Milosevic obeca delponte a njegovi suradnici ce imati pravo na godisnje,rodbinske posjete u 5 zvjezdica hotelu u Hagu isto kao Milosevicevi ljudi. Poruka je ohrabrujuca za Asadovce. E sad dragi moj Siriski narode dobro pogledajte kako je BiH prosla u srcu Europe 20+ godina hladni rat se jos uvjek vodi i svi ke*aju po nama,s obzirom da ste vi daleko od EU vas rat ce trajati 50+ godina.E sad dal se to isplati na vama je da sagledate.
E, baš ga je stigla. Uostlom Asad je legitimni Predsjednik - a ubačeni teroristi su napravili ovaj haos. Napravili, samo zbog toga što se nafta sad kupuje od ISIL-a za bagatelu, ide u sve zemlje zapada i tako se OPEK izbacuje iz igre, a Evropa slabi - tako joj i treba. Ovima na istoku i jugu naročito!
Ja ja, isto kao sto je pravda dostigla Kissingera, Blaira i Busha npr. Zlocinci skoro uvijek nadzive za 50 godina svoje zrtve p.s da je Assad tako zloco i da ne brani svoj narod (Alevite) od bradonja i cifuta, davno bi mu bio kraj
Potpuno suprotna prica Milosevic i ostali nacionalisti su cionisticki pijuni koji su razorili Jugoslovensku silu, kao sto se danas razara Sirija, afganistan..... Assad je ljudina
ne znam kako se assad moze porediti s milosevicem...koga je assad napao...za sva sranj... ste vi zaduzeni...a sve u ime 'medjunarodnog mira i sigurnosti'
A kada ce stici tebe pravda?
...dočim američke inspiratore ratova stigne nobel prize for peace. ovi što ih spomenu, ni šegrti ne mogu bit "peacemakerima".
jos samo da vas zapadnjacke kur..ve koje ste ovdje i tamo sve zakuvali stigne.....
PRAVDA ? Kakva bona pravda? Znaš li šta je pravda - da Milošević podnese sve ono što je zasrao.
a mrš babo nedoyebana
kujo.
Reklo bi se da ti malo ser..es!!!
slobodana miloševića nije stigla pravda