Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se ulizuju jevrejima,hebali im oni mamu.Ista su to govna!!!Jevreji su izgubili jednog od najvecih zlocinaca u svojoj historiji.
ma nemaju se potrebe ulizivat britanci su im dali taj dansnji izrale, .... al et Sharon se pravo proveo zadnjih osam godina :) tu je on negde s Himmlerom bio u rangu
eddie@oni su od zrtve postali monstrumi a uz pomoc amera koji ih podrzavaju prijetnja citavom svijetu.Naravno da im se ulizuju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
je.bo ti sharon mamu
Slobodno reci da je zlocinac,nemoj nista okolisati
Veliki čovjek i borac,on se borio za svoj narod !
atheos ,slažem se u potpunosti ,svatko za svoj narod
hebo ti on porodicu,genocidas kao i ti....
lizi supak cifutima oni vam drzavu drze u saci
sad iz protesta svi muslimani trebaju napustiti Britaniju, jer kako da žive u zemlji gdje vole cioniste...evo javljaju na bbc-u već svi se pakiraju i napuštaju čafirsku zemlju...
neka dođu, samo da se maknu od izdajica, hehe
Cujem da ce i Sharon u rernu :D
Premijer nadobudnog govneta od države zvanog Britanija koje je de facto stvorilo Izrael kaže da je ovo pseto što je crklo najznačajnija ličnost historije Izraela. Toliko o Izraelu, toliko o Cameronu. :-)
Nek mu je teška zemlja kao i svim Jevrejima i Srbima...............sotonskim narodima
Ma uvijek je bio kontrovezan,ni Hitler mu nije bio ravan.
hitler je imo ponos stav drzanje ;)
koliko se ulizuju i mrtvom ce mu d.upe ljubit
Narodni poslanik i bivši predsedavajući GS UN Vuk Jeremić, do skoro član Demokratske stranke, ima bogato porodično poreklo čiji su deda i baba po majci bili diplomate Šerif Buljubašić i Sadeta Pozderac, čiji je otac bio čuveni Nurija Pozderac, potpredsednik AVNOJ-a, a deda čuveni Murad – aga Pozderac, jedan od lidera Cazinske krajine u doba osmanske vladavine u BiH.
VUK MUSLIMAN HAHAHAHAH
500 godina tradicije se nemoze tek tako obrisati vidis da su svi crni vole bradu brkove otkud su takvi hm............