Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ti je politicka kultura, nase ne mozes otjerat puskom sa vlasti.
ne samo politička, nego i narodna, čisti primjer istinske demokratije. ovi naši beduini i ne znaju sta je to, zato i jesmo za diktature ala gadafi, sadam itd
@drinskysorab a koliko je EU slala para u Englesku,., porezne olaksice, razna pravila se krojila prema njima, kako sada prdavat/izvozit,.,
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Posteno , politika koju je vodio nije prosla i ostavka, ova nasa biijeda od politicara bi prije zemlju u gradjanski rat gurnula nego ostavku podnijela
Drugi premijer će Englesku vratiti u EU, sve je to šupljika na klasični spletkaroški britanski način.
Mogli su nama pokloniti članstvo u EU.
Mogli su nama pokloniti članstvo u EU.
Čestitam V.Britaniji , posljednjoj demokratskoj zemlji starog kontinenta , koja je multietnička i demokratska već +200 godina , dok je kontinentalna Evropa strance ubijala , vješala , spaljivala na lomači i u krematorijima.Sad se stara prostitutka (o.pa Njemačka ) našla predavat djeci seksualno obrazovanje u školi.
Jedino logicno bi bilo da Njemacka preuzme vvodjenje EU, da se uvede Njemacki jezik kao oficijelni Evropski jezik, i da se Evropa centralizuje sa glavnim gradom Becom koji je neka sredisnja tacka takve Evrope. Evropske drzave bi se ukinule i uspostavila drzava regija.
Želimo referendum NE u EU
On je predlozio referendum. Zezno stvar u sad ide.
zamjena teza. covjek sve odradio kako zamislio. haja.
Pocetak kraja cetvrtog rajha ;)
Amerika već odredjeno vreme kuburi s budžeti, japanska se berza ljulja kao mala lađa na uzburkanom okeanu, nemačka privreda posrće od ovo njiovo ujedinjenje, a bogami gospođe i gospođo, ne cveta cveće ni u naše preduzeće! Dolazi vreme reorganizacije, transformacije i sistematizacije!
geopoliticko preslagivanje, sto bi rekli hrvati-preslagivanje. svidja mi se koment. ali ne i preslagivanje 2:1 za uk(usa).
Sirotinja (Srbija, Crna Gora, Makedonija) ceka sa malo para u dzepu da popije jeftino pice unutra a ovi za separeom vec izlaze, krenuo fajront. Hrvatska je usla ali stoji za sankom. Njemacka za separeom pored moli VB da ostane jos malo, da naruce jos koju flasu 😂
BIH nema ni garderobu za izlazak pa je ostala kuci 😂
@Mickey10 Dobar haha.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I nama ! ODMAH OPŠTE IZBORE I OKTOBRU ! Ima dovoljno vremena ! I refrendum: Da li ste da BiH uzima kredite MMFa za sanaciju banaka u Srpskoj koje je lično pokrao Mile DOdik ? Patrijarh Irinej koji vodi Dodikove porodične slave tvrdi da je Srpska država PA NEK MU IRINEJ UZIMA KREDITE OD MMF. I vraća prodajom crkvenih blaga i imovine, a ne da Mile poklanja crkvi slike vrijedne milione KM.
junajt junajt jurop 😂😂
i bake ozbiljno razmislja...
Nego, gledam ovaj klix pa razmisljam da i ja napravim portal, samo copy paste jarane i eto ga, zgrtanje para loul
Da bi bio konkurent Klixonji moras prvo zaposliti par nepismenih a podobnih..
Dođi ti kod nas loul