Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema te sile na svjetu , koja nama nesto moze zaprijetiti vise . ta vremena su prosla. imali ste rat izgubili ste rat, mi dobili drzavu , kakvu takvu ali je imamo, imamo najjacu dijasporu na svjetu. prema tome nabijem vas sve iz reda
gospodine nacisto, ti znas da je zastoj izazvan od strane Dodika i srbskog \"entiteta\" kojeg ti i tvaja eu-bagra toliko podrzava a sa namjerom unistenja BiH.
Olli Olli zanmo mi dobro koliki ste nama prijatelj a koliko zastitnik fasisticka srbije i genocidne tvorevine! VI VASIM stavom i retorikom VRSITE pritisak i ponizavate Bosnu i Hercegovinu i Bosnjake,VI PODRZAVATE naciste i FASISTE u KRVAVOM beogradu,vi nigdje vise nE SPOMINJETE najvece ZLOCINCE i GECOCIDASE od kojih je nAJVECI ratko mladic! NEK vas je sram ko i sve sto PODRZAVAJU NACIZAM,FASIZAM,ETNICKA CISCENJA,GENOCID nad Bosnjcima muslimanima! PONIZILI ste sve ONO koje je PRAVDA znacila! BiH4EVER!
Ali ipak kad bolje razmislim bolje je da ostanu, jer nekako su bratski narod. A i osuneceni su imamo puno zajednickog. Kod njih se zna ko je glava kuce, a ne ovaj zapad kjafirski gdje zene odlucuju. BIH4EVER
Pipo 13.11.2009. u 12:51 @LAZNI Pipo Da Bog da ti iranci,afganistanci,sudanci,pakistanci na vrata i to svi bradati dosli pa zajedno iz NASE Bosne i Hercegovine zauvijek izasli! Ne zaboravi odvest sa sobom i krvavu nacisticku plavsic baba rogu ona ce vas sve lijepo ocistit! veliki je specijalist etnickih ciscenja!Ma cisti ona sve sto nije cistokrvno! BiH4EVER!
dolazim sada na zadnji cin nece vam turci bit vise bosne vec srbija do tokija!zato postoji u svedskoj nokija tokija je ko nokija jos ovo lako se kupe izdajice par hiljada maraka i tihic radi ono sta mu jeremic kaze a jeremic kaze da ce razbit bosnu eto toliko od mene sta vas ceka a i kako nece kad vam sve hendikapirani na vlasti dal bolesni il izdajice ko vam je krvi nego vi sami spavate a u isto vrijeme gutate sve sto vam mi kazemo glup bosnjak ko tresen golnjak ode vam bosna i svi ste zajedno krvi,ne spava se vec se gradi i radi
Sto ovaj Goli Hren moze kenjat isto onaj Bilt. Nesposobni trecerazredni birokrati pokusavaju preko nasih ledja zaraditi zvjezdicu vise na ramenu jer im je karijera u k. pa kad ne ide kako su mislili onda prijete nekim neulaskom u EU. Kao mi to zelimo, a oni se kao neckaju. Nije nego.
Pipo, nabijem ti ga lipo. :o)
Idite kjafiri iz nase zemlje. Ne treba nam EU, ne treba nam NATO, HOCEMO da se povezemo s nasom bracom u Iranu, Avganistanu, Sudanu, Pakistanu i drugim prijateljskim zxemljama. BIH4EVER!