Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj mostarac mi ide na jaja. Tisuchu puta sam ti rek'o mostarac, pushi ga i idi u svrbiju bolje sam nego da te HOS goni. Znash kako je bilo u Trebinju, sjechash se dobro.
MOSTARAC, znamo ko si smradu cetnicki, prodajes se ko hrvat a smrdis na cetu i preko interneta. Mozes samo da me lizes u mislima ali nikad je dobiti neces ni u snu smradu jedan. Napusi mi se klitorisa srmadu jedan
Mostarac glup si pravo. Ti znas sta Americi treba i koga ce oni izabrati? Ti si saka jada iz onog krsa i ostaces to.
Hej slusaj ti smradu. Opet ti sa svojim " kiselim supcima..." ne znam vise. Daj okani se vise ove stranice maloumni majmune i idi drkaj.
Mostarac jebem ti gospu iz medjunozja i tvoje tri sugave sestre.Moram da vam popravim natalitet ,izumirete hahah sako jada.
NIT JE RIBA MESO NIT JE HERCEGOVAC COVJEK
ma smradu, ti jedino i mozes preko neta ta sranja prosipati, znas da bi dobio batina bilo gdje uzivo. sto ne dodjes do sarajeva malo, pa prodjes s tim "U" na glavi? to "U" prisij mami na klitoris pizda ti materina...
Smrade obrezani napusi se kiseli supaka i smrdljivi picaka. -------------U-------------
indira, smijesna si ko bubonicna kuga. a ovaj ustasa iz mostara, malo mi lizni lijevo mudo, svrbi me...
bush laden zeni busch ladena oba se suncaju na floridi
“on nije slucajno odabran.. Ruzan, bez autoriteta, zamuckuje kada govori, smijeh mu je totalno izvjestacen... ” O kome pricas? Kerry-ju? Jest da nije Howard Dean, al razmislio bi dvaput o tome. Fundamentalisti su bili i protiv Klintona. Bilo kakav fundamentalizam je sam protiv sebe zapravo. Busha mrze svi kojima je u cilju napredak covjecanstva (ukljucujuci G. Sorosa).
Ovako stoje stvari.. Sto se tice Busovog protivkandidata on nije slucajno odabran.. Ruzan, bez autoriteta, zamuckuje kada govori, smijeh mu je totalno izvjestacen... Ocigledno se radi o namjestaljci u kojoj Bus unaprijed zna da je pobijedio.. Americi nije u interesu da u ovim trenutcima mijenja predsjednika jer on jos uvijek nije zavrsio posao koji je poceo- BORBU PROTIV TERORIZMA I DOMINACIJA AZIJOM I AFRIKOM OD STRANE USA... ZATO NEMA NIKAKVIH PROMJENA NI U POLITICI NI U VRHU AMERIKE DOKLE GOD ARAPI NE KLEKNU NA KOLJENA, A KLEKNUCE USKORO... Fundamentalisti u BiH koji se nadaju da bi na celo USA mogao doci neko poput Klintona zive u zabludi... Ta su vremena prosla i krscanska Amerika se otvoreno okrenula protiv radikalnog fundamentalistickog islama i terorizma koji on sa sobom nosi i nece se zaustaviti dok ne pobijedi.. Zato gnjide fundamentalisticke u BiH bolje vam je da sutite i ne izazivate previse sudbinu jer ste samo saka jada koju je lako unistiti...
Ufatiće me al u kurcu i on i Nato pakt
ma on ce sigurno pobjedit...mora...
Glasajte za nasu drzava BIH http://www.kcw.de/charz.htm