Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ropeic, ovo iznad je za tebe tele jedno muuuuuuuh, muuuuuh, muuuuuuuuuuuuu
haha vidi svrba kako im je drago. glupi ropeic, sokole, pa ameri znaju da ti i zidovi volite najvise sto se desilo u njujorku tele jedno poistovjecujes bosnjake sa arapima, teletino, znas li ti koga su ameri jedino bombardovali u europi u zadnjih 50 godina tele? haha, a jes bilo lijepo onda kad vam je Aviano bio jedina veza sa svijetom haha, uzmes veliku porciju kokica i zavalis se pred CNN i gledas kako cigani (citaj svrbi) lete u nebo. ima jedna stara pjesma sto pocinje: "Pitao jednom tako jednog vrli pitac neki: A kto je ta sta je ta da prostis Gdje li je ta Odakle je Kuda je Ta Jugoslavija ???????? " hahaha Pitam se kako ovi bosnaski svrbi u dijaspori sto se nisu htjeli zvati Bosancima sada zovu haha? Predstavljali su se sa Jugoslovenima, dal to sada znaci da se predstavljaju sa Seronja posto su iz SERiMO ???? hahaha tele jedno, dobro ti je ovaj zelimir gore prno pravo u nozdrve hahahha bas me fino nasmija ovaj zelimir a i tvoja glupost. hajde ti malo na ispasu i ne muci toliko mogo bi ti ja rudonju poslati
Ropeic, kako rekoh vec jednom bye bye, my PRRRRRRD is gonna make you high !!!
koji si ti debil, to je strasno!
ustaseeeeeeeeeeeeeeeeeeee ustasku vam majku jebem, srescemo se mi opet iznad pocitelja, al vas ovaj put nece pokrivati gardisti HV-a. jebacemo vam sve najmilije. jaaaaaaaaaaaaaaako brzo!!!
Ma vjera vam se treba zabraniti.Kako ce vas Bush istrebiti mamu vam balijsku!!!Jel se onako ratuje za islam ubijanje nevine djece u Rusiji!!!Mjesto da se poklopite vi likujete.Sto vas ne pobismo!!!
vruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum babo pilooooooooooot hahahahahahahha
Bush je licemjer. Pogledajte 9/11 pa ce vam biti jasno (kome vec nije). Bljak
minuta sutnje za 11.9. a koliko bi se trebalo sutiti za ono sto se desilo u bosni? stoljecima.
Ima li ista gore od dusmana? Ima. Busman!
NEKA ON PRESTANE DA UBIJA NEVINE PO IRAKU AFGANISTANU JER TERORIZAM JE AKO NAPADAS TUDZU ZEMLJU A BUSH SE I DALJE PRAVI LUD MAJKU MU JEBEM NJEMU I NJEGOVIM CIFUTIMA ! AMEN !
Neka je rahmet dusama svim zrtvama terorizma u ljudskoj historiji.
pa nisu samo fate i muje stradali tokom rata u bih?
mogli bi i oni koju el fatihu poučit za nastradale u bosni tokom rata...